SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR KOVA GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Merkür, dün Kova burcuna geçiti ve Ocak ayının sonunda retro yapmaya başlayacak. İleri ve geri hareketleriyle beraber 15 Mart’a kadar sürecek olan Merkür Kova dönemini 3 parça halinde incelemekte fayda var bu yüzden. 8-29 Ocak arasında => Merkür’ün Kova burcunda ileri harekette bulunacağı bu dönemde, özellikle 8-16 Ocak arası öne çıkıyor. Mühendislik, tıp ve matematikle

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Merkür, dün Kova burcuna geçiti ve Ocak ayının sonunda retro yapmaya başlayacak. İleri ve geri hareketleriyle beraber 15 Mart’a kadar sürecek olan Merkür Kova dönemini 3 parça halinde incelemekte fayda var bu yüzden.

8-29 Ocak arasında => Merkür’ün Kova burcunda ileri harekette bulunacağı bu dönemde, özellikle 8-16 Ocak arası öne çıkıyor. Mühendislik, tıp ve matematikle ilgili konularda bilimsel ama gerçeklikten uzak pek çok çalışmanın yapılabileceği bu dönemde; Corona aşısıyla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler olabilir. Global para sıkışması ve Corona’nın etkilerini bertaraf etmek adına; şirketler e-ticaret ve AR&GE konusunda daha yoğun çalışmalar yapmaya başlayabilir. Bu tarihlerde dünya çapında e-ticaret trafiğinde artış olması muhtemel. Ama bir o kadar da internette bant daraltmaları ve elektrik kesintileri yapılabilir. Yani e-ticarette beklenilen sonuçlar bir süre alınamayabilir. Teknolojik gelişmelere ve dünya çapında yayılan modernizasyon isteğine rağmen; tüm inanışlarda din bazlı söylemlerde artışlar olması da oldukça muhtemel bu dönemde. Halklardan bu konuda bir direniş gelmesi ve sokaklara dökülmeleri oldukça muhtemel bu dönemde. 17-26 Ocak arasında ticarette aldanma görünümü mevcut. Dolayısıyla, 17-26 Ocak arasında özellikle internet üzerinden yapılan dolandırıcılıklarda artış duyabiliriz.

29 Ocak – 22 Şubat arasında => Merkür’ün Kova burcunda geri hareketine başlayacağı bu dönemde; yeni yazılımlar, internet oyunları, bilgisayar donanımları, yeni telefon modelleri, robotik donanım içeren çeşitli cihazlar gibi ürünler piyasaya bolca sürülecektir. Ayrıca 11-15 Şubat arasında zevke ve keyfe düşkünlük artabilir, ilişkilerde zihinsel uyum sağlanabilir. Tüm dinlerin mensubu din adamlarının, dünya çapında muhafazakar söylemlerini ve manipülasyonlarını arttırmaları muhtemel bu dönemde. Sokaklardaki halk hareketi pasifize olmuş gibi görünse de sosyal medya üzerinden yürütülebilir. Bu sebeple; özellikle 4-13 Şubat arasında internette bant daraltması yapma yoluna gidebilir devletler tüm dünyada. Bu durum e-ticareti de ciddi anlamda baltalayacaktır.

22 Şubat – 15 Mart arasında => Merkür Kova burcunda tekrar ilerlemeye başlayacak. Dinle ilgili söylemlerin dozunu arttırmasının muhtemel olduğu bu dönemde, internet ve elektrik kesintileriyle beraber ekonomik sıkışmanın da artmasıyla artık halklar daha da sert tepki vermeye başlayacak diye düşünüyorum. Sokaklardaki gösterilerin dozu bu dönemde iyice artabilir.

Merkür Kova geçişi, insanların olaylara fazla tepkisel baktığı ve olayların arka planındaki gerçekleri tam olarak göremeyeceği bir dönem aslında özetle. Sadece önlerine konan oyuncakla oyalanmak istenen çocuklar gibiler aslında tüm ülke halkları…

Bu yüzden; lütfen Merkür Kova geçişi boyunca özellikle sosyal medya üzerinden yapılacak provokasyonlara karşı temkinli davranalım.

Hak aramanın yolu şiddetten geçmez! Hiçbir şey göründüğü gibi olmayıp, bize aksettirildiğinin tam tersi de olabilir.!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.