SON DAKİKA
Hava Durumu

Metro hatlarındaki ticari alanlar kiraya verilecek

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,İstanbul’da metro hatlarında yer alan ticari alanların kullanım hakkı kiraya verilecek. Metro İstanbul’un işletmesini üstlendiği M1, M2, M4, T1, M7 raylı sistem hatları ticari alanlarındaki mağaza ve büfe alanlarının kullanım hakkı ile alakalı ihale, ön yeterlilik teklifi akabinde elektronik teklif ve açık arttırma yoluyla iki oturum halinde gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2021 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2021 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Metro hatlarındaki ticari alanlar kiraya verilecek

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,İstanbul’da metro hatlarında yer alan ticari alanların kullanım hakkı kiraya verilecek.

Metro İstanbul’un işletmesini üstlendiği M1, M2, M4, T1, M7 raylı sistem hatları ticari alanlarındaki mağaza ve büfe alanlarının kullanım hakkı ile alakalı ihale, ön yeterlilik teklifi akabinde elektronik teklif ve açık arttırma yoluyla iki oturum halinde gerçekleştirilecek.

İhale 14 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/840631/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/istanbul-metro-hatlarinda-49-magaza-ve-bufe-alani-kiraya-verilecek

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.