SON DAKİKA
Hava Durumu

Mini mini birler okula dans ederek başladı

Bursa’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri ile veliler uyum eğitimi için ders başı yaptı. Öğrencilerin heyecanını yenmek için okulun bahçesinde dans gösterisi yapıldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bursa’da da okulla ilk kez tanışacak minikler için uyum haftası başladı. Veliler ve çocukları, öğretmenleri tarafından sınıflar, rehberlik servisi, kütüphane, okulun bahçesi, giriş-çıkış

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2022 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2022 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Mini mini birler okula dans ederek başladı

Bursa’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri ile veliler uyum eğitimi için ders başı yaptı. Öğrencilerin heyecanını yenmek için okulun bahçesinde dans gösterisi yapıldı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bursa’da da okulla ilk kez tanışacak minikler için uyum haftası başladı. Veliler ve çocukları, öğretmenleri tarafından sınıflar, rehberlik servisi, kütüphane, okulun bahçesi, giriş-çıkış gibi okulun iç ve dış mekanlarını beraber gezerek tanıyacak. Veliler, okul yönetimi ile de tanışma fırsatı yakalayacak. Okulun ilk günü büyük heyecan yaşayan öğrenciler, okulun düzenlediği dans gösterisiyle bir nebze de olsa rahatlama fırsatı buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.