SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Bademli’de 721 m2 tripleks villa icradan satılıktır

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa’nın Mudanya İlçesi Bademli Mahallesi, Kazancılar Mevkii, 1355 parsel, 1.675.00 m2 alanlı İki katlı villa Mudanya içra müdürlüğü tarafından satışa çıkarılmıştır.  Taşınmazın çevresi, bahçeli villa tarzı binalar ile meskûn haldedir. Dava konusu taşınmaza, Eğitim Caddesinden büyük bir kapıdan girilmektedir. Parsel içinde giriş yolunun zemini beton

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Mudanya Bademli’de 721 m2 tripleks villa icradan satılıktır

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre Bursa’nın Mudanya İlçesi Bademli Mahallesi, Kazancılar Mevkii, 1355 parsel, 1.675.00 m2 alanlı İki katlı villa Mudanya içra müdürlüğü tarafından satışa çıkarılmıştır.

 Taşınmazın çevresi, bahçeli villa tarzı binalar ile meskûn haldedir. Dava konusu taşınmaza, Eğitim Caddesinden büyük bir kapıdan girilmektedir. Parsel içinde giriş yolunun zemini beton parke ve taş kaplamalı olarak teşkil edilmiştir. Bina yoldan yaklaşık 10 metre geride inşa edilmiş olup, ön bahçede özel yüzme havuzu ve kamelya, yan bahçede süs havuzu teşkil edilmiştir. Parselin çevresi duvarlar ile çevrilmiş, araç yolu ve yeşil alanlar oluşturulmuş, çimlenme ve peyzajı çok üst düzeyde, palmiye ağaçları dahil ekilerek, düzenlenmiştir.

İcra kanalıyla satışa çıkarılan Villa ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/749090/emlak/konut/mudanya-bademlide-721-m2-tripleks-villa-icradan-satiliktir-coklu-satis-

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.