SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya’da konut sektörü hareketlendi

Batısında Karacabey, güneyinde Osmangazi ve Nilüfer, doğusunda Gemlik… Havası, doğası ve yılın 12 ayı yaşanabilir bir turizm bölgesi olan Mudanya, İstanbul’a ise sadece 90 dakikalık uzaklıkta… Bu özellikler dışında birçok özelliği de iç

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Batısında Karacabey, güneyinde Osmangazi ve Nilüfer, doğusunda Gemlik

Havası, doğası ve yılın 12 ayı yaşanabilir bir turizm bölgesi olan Mudanya, İstanbul’a ise sadece 90 dakikalık uzaklıkta…

Bu özellikler dışında birçok özelliği de içinde barındıran “Mudanya” artık yeni bir yatırım ve yaşam bölgesi oldu bile.

Son 3 yılda ciddi oranda artış sağlayan konut projeleri genellikle “Güzelyalı, Burgaz, Vadi” gibi bölgelerde yoğunlaşmaya başladı. Bu bölgelerde yer alan projelerin bazılarını birebir yerinde inceleme fırsatım oldu. Genelde bir tatil bölgesi olarak bilinen Mudanya’da yükselen yeni projelerin tamamı neredeyse 4 mevsim yaşanabilecek, sosyal tesisleri olan, açık ve kapalı havuz alternatifleri bulunan hatta içinde özel süper market, spor salonu ve spa tesisi olan bile var..

Güzelyalı’da örnek bir proje ” Melisa Residence II “

Geçtiğimiz günlerde Tugay İnşaat tarafından yapımı devam eden “Melisa Residence II” projesi hakkında Tugay İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Selçuk Sukas ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdim.

Öncelikle belirtmek isterim ki projenin başındaki isim Selçuk Sukas oldukça farklı bir yönetici.. Enerjisi, vizyonu ve sunumu ile tam bir profesyonel.. Kendisini tam anlamıyla işine adamış bir işkolik desem herhalde yanlış olmaz.. İstanbul öne çıkan birçok konut projesinin altında onun imzası var. Haliyle Projenin başında böyle bir isim olunca proje daha da dikkatinizi çekiyor.

6 Blok halinde yapımı devam eden Melisa Residence II’de 96 daire bulunuyor.

Güzelyalı’da yeni bir yaşam sunan Melisa Residence II’deki konut tipleri ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmış.

İçerisinde aqua park, voleybol sahası, sauna, çocuk oyun alanı, market ve otopark bulunan projede daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor.

Dileyenler için banka kredisiyle de ödeme imkanı sunan projedeki dairelerin teslim tarihi ise Aralık 2014 olarak planlanıyor.

Eğer Güzelyalı’da bir ev almayı düşünüyorsanız bu projeyi gidip yerinde görmenizi ve sizi her an güleryüzle karşılayan satış ekibiyle tanışmanızı tavsiye ederim…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.