SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya’dan savaş mağdurlarına yardım tırı

Bursa’nın Mudanya ilçesinden savaş mağduru ailelere sıcak bir yuva ve sıcak bir aş temin etmek için yardım tırı gönderildi. Mülteci kamplarında zor şartlar altında yaşayan ailelerin bir nebze olsun yaralarını sarmak maksadıyla Mudanyalıların desteğiyle hazırlanan tır yola çıkı. Un, battaniye ve çocuk kıyafetlerinden oluşan 49. “kardeşlik üşümesin” tırı dualarla yola çıktı. Mudanya temsilcisi Ogün Karagöz,

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Mudanya’dan savaş mağdurlarına yardım tırı

Bursa’nın Mudanya ilçesinden savaş mağduru ailelere sıcak bir yuva ve sıcak bir aş temin etmek için yardım tırı gönderildi.
Mülteci kamplarında zor şartlar altında yaşayan ailelerin bir nebze olsun yaralarını sarmak maksadıyla Mudanyalıların desteğiyle hazırlanan tır yola çıkı. Un, battaniye ve çocuk kıyafetlerinden oluşan 49. “kardeşlik üşümesin” tırı dualarla yola çıktı. Mudanya temsilcisi Ogün Karagöz, “Müftülüğümüzle beraber Siteler Camiinden gönüllülerimizin katkılarıyla mülteci kamplarına un, battaniye, kömür, çocuk montu ve çizmesinden oluşan 49. yardım tırımızı dualarla uğurladık. Kış boyunca kamplara yardım kampanyalarımız devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.