SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Doruk Hastanesi.. Bursa’ya değer katacak…

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2023 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 08:49

Bir insanın yaşadığı yerden ve o yerin kimliğinden yana tavır alarak katkı koyması,eser kazandırarak insanların hizmetine sunmasıyla insani değerler eksenine önemli bir misyonu yerine getirmiş olur..

Her zaman,her yerde her platformda  ifade etmeye çalışırım; Bursa önemli bir kenttir…Her alanda ilerleyerek layık olduğu yere gelmelidir…Bunun için de atılacak her adıma destek verilmelidir.

Bakın sağlık alanında önemli bir yatırım daha hizmete giriyor..Hem de Doruk Grubu tarafından Güney Marmara’nın en büyük özel hastanesi..
Doruk Nilüfer Hastanesi..

İç Mimari yapısıyla,konforuyla 5 yıldızlı bir oteli ayarında…Tüm hazırlıkların tamamlandığı hastane önümüzdeki günler de hizmet vermeye başlayacak.İlgili Bakanlıktan izin süreçleri bekleniyor…

Önceki gün basın mensuplarıyla bir araya gelen Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı,Nilüfer’de hastane yapılması için 20 yıl önce verilen bir kararın bugün hayata geçirildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Bazı nedenlerden dolayı bu kararımızı ertelemiştik. Bugün bu aşamaya geldik.Akıllı bir hastane olarak da ifade edebileceğimiz Doruk Nilüfer’de tüm imkanlar seferber edilerek teknoloji transferini sağladık. Hastanemizde, 100 doktor ile hizmete başlayacağız. İlerleyen  150 doktor kapasitesine kadar çıkmayı düşünüyoruz. 750 personel misafirlerimize hizmet verecek. Yaklaşık 6 ay içerisinde de bu sayının bin 200 kişiye istihdam sağlayacağımızı düşünüyoruz”

Gezip gördüm..

Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.Hastane içindeki sosyal donatı alanları,termal havuzlar,modern ameliyathaneler,hasta bakım odaları,polikliniklere varana kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş..

Hastanede Radyoterapi ve kemoterapinin en ileri teknolojileri kullanılacak

Dr. Ömer Yavuz Namlı’nın yine açıklamalarına bakılırsa,ruhsat verildiğinin hemen ertesi gün ameliyatlara başlanabilecek.

Hastane ilk etapta 250 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başlayacak..Bu rakam istenilmesi durumun da 350’ye kadar çıkarılabilecek.Biri acilde olmak üzere 13 ameliyat salonu var Doruk Nilüfer Hastanesinde..6 ton helikopterinin inip kalkması için pist yapılmış.

Yürüyen merdivenlerle oluşturulan konseptle farklı bir hava yaratılmaya çalışılmış.

Şunu ifade etmek istiyorum;

Bursa sağlık turizmine önemli katkı sağlayacaktır Doruk Nilüfer Hastanesi..

Özellikle, 11 hidroklimatoloji termal havuzların hizmete alınması, hastaneye olduğu gibi Bursa’ya da değer katacaktır.

Bunun dışında sağlıklı yaşam merkezi için kullanılabilecek 160 metreye kadar çıkan havuzlar.. Nörolojik ve fizik tedavi hastaları için rehabilitasyon havuzları önümüzdeki günlerde aranan yerler arasına girecek..

Kısaca her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş,planlanmış ve yapılmış..

Doruk yöneticilerinin,sağlık sektörüne alkışlanacak bir eser kazandırmaları Bursa’nın önemini de ortaya koyuyor.

Kullanacağım tek kelime var; yolunuz açık olsun.

Sizin gibi başarılı idealist insanlara bu ülkenin her zaman ihtiyacı var.

Sizin gibi insanlar sayesinde,Bursa dünya ya açılacak.

Sizin gibi yatırımcılar sayesinde ülkeye karamsarlık pompalayanlar, hayal kırıklığına uğrayacak..

Doruk Hastaneleri yönetimi olarak sizi bir kez daha alkışlıyorum…

Kolay gelsin..

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.