SON DAKİKA
Hava Durumu

NİSAN AYINDA GÖKYÜZÜ

Mart ayının bitmesiyle yılın zorlu geçen ilk çeyreğini tamamlamış olacağız. Nisan ayında pek çok gezegen geçişi var. Ancak ay boyunca Satürn’ün dahil olacağı 2 tane gökyüzü görünümü var ve ayın özetini aslında onlar oluşturuyor. Bilimsel anlamda pek çok yenilik yapabilmek, bilgiyi elde etmek için uğraş vermek, ancak bunu yaparken ekonomik sorunlar ve parasal açgözlülüğe karşı

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Mart ayının bitmesiyle yılın zorlu geçen ilk çeyreğini tamamlamış olacağız. Nisan ayında pek çok gezegen geçişi var. Ancak ay boyunca Satürn’ün dahil olacağı 2 tane gökyüzü görünümü var ve ayın özetini aslında onlar oluşturuyor.

Bilimsel anlamda pek çok yenilik yapabilmek, bilgiyi elde etmek için uğraş vermek, ancak bunu yaparken ekonomik sorunlar ve parasal açgözlülüğe karşı savaş vermek zorunda kalmak aslında bu ayın özeti gibi. Bilimle ve teknolojiyle ilgili önemli atılımlar yapmak ve bunu yaparken ekonomik kazanımları ikinci planda bırakmak gerekiyor ay boyunca.

4 Nisan’da Merkür Koç geçişi var. Ticarette, eğitimde ve insanlar arasındaki ilişkilerde 1 yıllık yeni bir döngü başlıyor bu tarihle beraber. 5-13 Nisan arasında Corona aşısı uygulanması ve artan Corona vaka sayılarını bolca konuşabiliriz. 12 Nisan’daki Koç yeniayıyla beraber, haftasonları eve kapanma dönemi tekrar başlatılabilir.

12 Nisan’daki Koç yeniayı da 2021 yılıyla ilgili yeni gündemleri oluşturabilecek bir yeniay. Bu yeniaydan sonra inşaat sektöründe yeni projelere başlanması için, bu sektörde iş yapanlara teşvik verilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

11-30 Nisan arası, ihracatla uğraşan ya da yabancılarla iş yapanlar için geçmiş sorunların tekrar ortaya çıkmasına sebep olabilecek bir dönem. Üstelik Mayıs ayında da etkisi devam edecek. Nitekim, spekülatif yatırımlarla ilgili oynak zeminden kaynaklı da gerçekleşebilir bu problemler.

14 Nisan’da Venüs Boğa geçişi var. Bu geçişin hemen arkasından 19 Nisan’da gerçekleşecek Merkür Boğa geçişiyle beraber ayın sonuna kadar, spekülatif yatırımlar hepimizin gündemini meşgul edecektir. İlişkiler açısından da ani gündemler oluşabilir. Özellikle 26-30 Nisan arasında partnerinizle olan ilişkinizi aldatma veya para kavgaları ile bozmamaya dikkat edin. Yine aynı tarihler arasında ticarette paragöz insanlara karşı çok dikkat edin veya siz paragöz davranmayın!

23 Nisan’da Mars Yengeç burcuna geçiyor. 23-30 Nisan arasında gıda fiyatlarında meydana gelen aşırı zamlarla halkın çok fazla etkileneceğini düşünüyorum.

27 Nisan’da Akrep burcunda dolunay var. Ülkemizi çok fazla etkileyecek olan bu dolunayda, spekülatif yatırımlara yönelik yapılacak bazı ani müdahelelerden kaynaklı, para kaybı yaşayan çok fazla kişi olabilir. Özellikle 26-30 Nisan arasında umulmadık kayıplarla uğraşmak istemiyorsanız, ay boyunca anlık alım-satımlarla hareket etmemenizi tavsiye ederim. Sakin kalabilmek çok önemli bu dönemde.

27-28 Nisan’da Plüton’un Oğlak burcunda durağanlaşıyor ve 28 Nisan gecesi retroya giriyor. Güç gezegeni Plüton retro yaptığında geri planda dönen iş çok olur her konuda.

Gördüğünüz üzere yazımın başından beri tüm göstergeler Nisan’ın son haftasına dikkat çekiyor. Nisan’ın son haftasında spekülatif yatırımlarda kayıp yaşayan ve batan çok fazla şirket ve kişi haberi alabiliriz.

Küçük ve orta ölçekli yatırımcıysanız bu ay kesinlikle ani ve yüklü alım-satımlar yapmayın. Hiç bir spekülasyon düşündüğünüz gibi gelişmeyebilir.

Benden söylemesi…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.