SON DAKİKA
Hava Durumu

OĞLAK BURCUNDA PLÜTONYEN YENİAY

Oğlak ve Kova sembolleri üzerinden hayatlarımıza gelecek önemli değişimler ve yeni gündemler söz konusu bu yeniay ve sonrasındaki 1 ay içerisinde… Garantici bir düşünce yapısıyla elindeki güç, para ve maddi değerlere sıkı sıkıya tutunan, hatta bunları kaybetmemek için her türlü yalanı söyleyen ve insanları kandıran, elde ettiği güç ve statüyü haksız elde etmiş herkesin bu

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Oğlak ve Kova sembolleri üzerinden hayatlarımıza gelecek önemli değişimler ve yeni gündemler söz konusu bu yeniay ve sonrasındaki 1 ay içerisinde…

Garantici bir düşünce yapısıyla elindeki güç, para ve maddi değerlere sıkı sıkıya tutunan, hatta bunları kaybetmemek için her türlü yalanı söyleyen ve insanları kandıran, elde ettiği güç ve statüyü haksız elde etmiş herkesin bu yeniayla birlikte çok ağır yıkımlarla karşılaşacağı yeniayın ana gündem maddesini meydana getiriyor.

Aynı etki çalışma hayatında insanlara acımadan hareket eden, iş arkadaşları ve/veya otoritesi altında çalışan kişileri ezmeye çalışan yöneticiler ve patronlar için de geçerli. Piyasalardaki parasal belirsizlikler önemli şirketlerin batmasına sebep olacak durumları hızlandıracak gibi görünüyor bu yeniay sonrasında.

Dünya çapındaki elektrik ve enerji kesintileri de yeniayla birlikte kendini göstermeye başlayacaktır. Ama asıl sıkıntılı etki 28 Ocak’taki dolunay sonrasında gelmeye başlayacaktır diye düşünüyorum.

Din otoriteleriyle ilgili olarak beynimizi yakacak haberler de almaya başlayabiliriz yeniaya beraber. Nitekim Vatikan’daki elektrik kesintisi ve sebebiyle ilgili henüz netleşmemiş dedikodularla ilgili haberleri okumuşsunuzdur. (Papa’nın çocuk istismarına izin vermekten kaynaklı olarak tutuklandığı ve elektriklerin bu yüzden kesildiği konuşuluyor kulislerde) Bu tip haberleri yeniayla birlikte tüm dinlerin mensubu din adamlarına yönelik olarak duymaya başlarız diye düşünüyorum. Ama ortaya atılan dedikoduların Şubat sonuna, hatta Mart ortasına kadar gerçek sebepleri ortaya çıkmayacaktır. Bence din adamlarına yönelik dünya çapında bir karalama kampanyası devam edecek Mart’a kadar ve bunun başlatıcısı da bu yeniay olacak gibi duruyor.

Tüm bu olumsuz etkilere rağmen Oğlak yeniayı, bilgi içeriği yüksek yaratıcı fikirlere destek atıyor. Çocukların eğitimi konusunda, onların bilgiye yönlendirilmesi konusunda oldukça güzel etkiler var. Bu dönemde çocukları mutlaka desteklemek lazım eğitim konusunda. Hatta çocukların eğitimi konusunda çalışmalar yapmak, eğitim kurumu, işyeri açmak isteyenler için (tabi haritaları da destekliyorsa) oldukça uygun bir dönem denebilir.

Yeniayla birlikte bu Cuma gününe kadar olan dönem; kazanımlarını orta ve uzun vadede getirecek olan kıymetli madenlere (altın, gümüş, paladyum vs.) yatırım yapmak açısından da bence uygun. Ama insanların hakkını yiyerek değil elbette, hakkıyla yaptığınız birikimleri değerlendirebilirsiniz bu tip araçlarda. Aradaki farkı sanırım anlatabildim ????

Bu yeniayla beraber çevrenizden çok fazla değişim, dönüşüm haberi almanız; hatta kendi hayatlarınızda da bu tip değişim dönüşümler gerçekleşmesi mümkün. Eğer ortada olumsuz bir durum varsa, bilin ki garantici olayım derken yanlış yaptığınız bir şeyler vardır ve evren bunu düzelterek ve dönüşmenize yardım ediyordur.

Sevgilerimle…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.