SON DAKİKA
Hava Durumu

OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2020 08:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2020 08:56
Türkiye üzerinde oynanan bütün oyunlara rağmen emin adımlarla hedefe koşmaktadır.
Artık eski Türkiye yoktur. Turkiye, dünyada saygın ve bölgesinde lider bir ülkedir.
Kısır siyasi didişmelerden dolayı uzun yıllar kaybettiklerini şimdi geri almaktadır. Ülkemizde istikrar vardır; güven vardır. Böyle olunca da sadece iç yatırimlar için değil dış yatırimlar için de ülkemiz cazip hale gelmektedir.
***
Türkiye’nin baş döndürücü gelişip büyümesi karşısında şer güçler de boş durmamaktadır.
Ülkemizi zafiyete uğramak için çeşitli plân ve tertipler içine girmişler ve yarın da gireceklerdir.
Meşhur bir arasozümüz vardir; “Ayı derisinden post gavurdan dost olmaz” diye. Gerçekten de öyledir. Bugün dost gözükenler yarın bizi sırtımızdan hançerleyebilmektedir.
Türkiye cumhuriyet tarihinin en büyük atılımlarını gerçekleştirmiştir ve gerçekleştirmeye de devam edecektir. Bundan sonra geri dönüş yoktur. Çünkü milletimiz neyin ne olduğunu görmüştür.
Düşünebiliyor musunuz; Erdoğan’ın hizmetlerini gördükten sonra milletimiz gidip tekrar CHP zihniyetin oy verir mı?
Yerel seçimlerde bazı büyükşehir belediyelerini CHP aldıysa da bu süreç içinde herhangi bir hizmete imza atamadıkları için yarın seçim olsa buraların da tekrar kaybedeceklerdir. Bu nedenle aslında kazanmaları bir yönden de ıyi olmuştur. Milletimiz bunların birşey yapamayacağını bir kez daha görmüş oldu.
Türkiye her alanda kalkınmasını sürdürmektedir. Mevcut istikrar ortamının sürmesi halinde daha da güzel ve ileri hizmetlere imza atılacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye için istikrarın vazgeçilmez unsuru olmuştur. MHP’nin yapıcı ve olgun tavrı ülkemizin geleceği bakımından da çok önemlidir ve gereklidir.
Artık Türkiye liderini ve yolunu bulmuştur.
Sosyal devlet anlayışı içinde geniş halk kitlelerine ulaşılmaktadır.
Çeşitli isimler altında neredeyse bugün devletten maaş almayan kimse kalmamıştır.
Vatandaşlarımız yapılan hizmetleri  bizzat müşahade etmektedir.
***
Bu saatten sonra elde edilen kazanimları kaybetmek akıl kârı değildir. Bu nedenle erken veya zamanında bir seçimde milletimizin maceraya prim vermeyip istikrar ortamının sürmesi istikametinde tavır koyması ve aklı selim ile davranması kaçınılmazdır.
Artık ok yaydan çıkmıştır. Türkiye, dünya milletler yarışında hak ettiği yerini alacaktır. Bu nedenle ülkede kaos çıkarmak isteyenlere geçit vermeyelim. 21.asrın bizim asrımız olması için yek vücut olalım.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.