SON DAKİKA
Hava Durumu

Otellerde Yılbaşı Telaşı

Yeni yıla sayılı günler kala otellerdeki yılbaşı telaşı gün geçtikçe artmaya başladı. Her yıl birbirinden özel programların hazırlandığı ve oteller arasında kıyasıya bir rekabete sahne olan yılbaşı kutlamalarında bu yıl ciddi bir fark var.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yeni yıla sayılı günler kala otellerdeki yılbaşı telaşı gün geçtikçe artmaya başladı.

Her yıl birbirinden özel programların hazırlandığı ve oteller arasında kıyasıya bir rekabete sahne olan yılbaşı kutlamalarında bu yıl ciddi bir fark var. Alışılagelmiş yılbaşı kutlamaları ile birçok ünlü sanatçının akın ettiği Bursa’da bu yıl yılbaşı programları biraz zayıf kaldı.

Türkiye’nin metropol kentleri arasında yer alan ve ekonomik gelir seviyesi bakımından oldukça iyi bir durumda olan Bursa’da yılbaşı kutlamalarında en az üç veya dört popüler sanatçının sahne alması gerekirdi. Ancak bu sayı şu an için sadece bir kişi ile sınırlı… Ne diyelim bunda da vardır bir hayır…

CROWNE PLAZA BURSA’DA SAHNE “FETTAH CAN’IN”

Önceki yıllara göre daha sakin geçeceğini düşündüğüm yılbaşı kutlamalarında en dikkat çeken isim şüphesiz Crowne Plaza Bursa’da sahneye çıkacak olan Fettah Can…

Besteleri ile yıllarca müzik dünyasının birçok ismine tabir-i caizse can simidi olan Fettah Can, yeni yılı Bursa’da kutlayacak. Son yıllarda yaptığı albümlerle Türk pop müziğinin en iyileri arasına girmeyi başaran Fettah Can, canlı sahne performansıyla da göz dolduran bir sanatçı…

Bir önceki yıl İzel’in sahne aldığı yılbaşı programında bu yıl tercihini Fettah Can’dan yana kullanan Crowne Plaza Bursa, yapmış olduğu bu tercih ile yılbaşı gecesinden kazançlı çıkacak gibi gözüküyor.

DİVAN BURSA’DA İKİ FARKLI SALON VE İKİ FARKLI KONSEPT

Geleneksel otelcilik denince akla ilk gelen markalardan biri olan Divan, Bursa oteli için iki farklı salon ve iki konsept ile Bursalıların karşısına çıkıyor.

Divan Salon’da düzenlenecek yılbaşı galasında sahnenin sahibi Ebru Elver olacak. Divan Pub orkestrasının sahne alacağı ikinci program ise Divan Pub’ta gerçekleşecek.

HİLTON BÜYÜK SALON’DA KUTLAMA YOK…

Açıkçası Hilton Bursa bu yılbaşı beni fazlasıyla şaşırttı. Genelde alışık olduğumuz Hilton markalı yılbaşı kutlamalarında birçok popüler isim sahne alırdı. İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere birçok önemli kentte çok iddialı yılbaşı programları hazırlayan Hilton otelleri, bu yıl Bursa’da biraz sönük kaldı.

Yılbaşı gecesi için yalnızca bir salon açacak olan Hilton Bursa’da sahneye geçen yıl olduğu gibi yine Kürşat Başar çıkacak.

SHERATON BURSA’DA SÜRPRİZ (!)

Bursa’nın bir diğer güçlü otel markası Sheraton Bursa’da da sürpriz bir isim sahneye çıkacak.

Türk pop müziğinin yeni isimlerinden biri olan İrfan Özata, bu yıl Sheraton Bursa’da sahneye çıkarak kendisi içinde önemli bir heyecan yaşayacak. Ne yalan söyleyeyim ben sanatçı kardeşimizin adını ilk duyduğumda tanımadığımdan olsa gerek adını birkaç kez sormak durumunda kaldım. Ama işin şakası bir yana güzel bir sesi ve yorumu var. Mutlaka ileride iyi yerlere gelecektir. Umarım Bursa ona da uğurlu gelir.

İşin Sheraton Bursa tarafına gelecek olursak durum burada biraz karışık… Çünkü Bursalılar Sheraton’dan biraz daha bilinen ve iddialı bir isim bekliyordu. Bakalım belki önümüzdeki sene Bursalıların beklediği olur. Ama bu sene için son karar verilmiş. Yazımın başında da dediğim gibi “hayırlısı” olsun…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.