SON DAKİKA
Hava Durumu

Pençe operasyonları ile terör örgütü PKK’ya darbe

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe operasyonları kapsamında terör örgütü PKK’ya ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların görüntülerini paylaştı. Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında PKK’ya ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların yer aldığı bir video paylaştı. Paylaşımda, “Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile arama-tarama faaliyetleri aralıksız sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Pençe operasyonları ile terör örgütü PKK’ya darbe

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe operasyonları kapsamında terör örgütü PKK’ya ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında PKK’ya ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların yer aldığı bir video paylaştı. Paylaşımda, “Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile arama-tarama faaliyetleri aralıksız sürüyor. Tespit edilen mağara ve sığınaklarda terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.