SON DAKİKA
Hava Durumu

Regaib Kandili tüm yurtta dualarla idrak edildi

1/8 Büyük küçük, yaşlı genç her yaştan insanın buluştuğu Regaip gecesinde, eller dua için semaya açıldı. Kandil sevinci yaşayan vatandaşlar pandemi kurallarına uygun bir şekilde ibadetlerini eda ederek tüm İslam alemi için dua etti. 2/8 Başkent’te vatandaşlar Regaip Kandili’nde başta Melike Hatun Camii, Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Kocatepe Camii olmak üzere Ankara’nın büyük camilerine

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Regaib Kandili tüm yurtta dualarla idrak edildi

1/8
Büyük küçük, yaşlı genç her yaştan insanın buluştuğu Regaip gecesinde, eller dua için semaya açıldı. Kandil sevinci yaşayan vatandaşlar pandemi kurallarına uygun bir şekilde ibadetlerini eda ederek tüm İslam alemi için dua etti.
2/8
Başkent’te vatandaşlar Regaip Kandili’nde başta Melike Hatun Camii, Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Kocatepe Camii olmak üzere Ankara’nın büyük camilerine ilgi gösterdi.
3/8
Pandemi şartları altında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulduğu gözlenen camilerde vatandaşlar bu mübarek günün sevincini yaşadı.
4/8
Camiye gelen vatandaşlar pandemi şartlarında, böyle güzel bir günü boş geçirmemek gerektiğini, salgına karşı her türlü önlemli alarak camiye geldiklerini belirterek tüm İslam alemi için dua ettiklerini söyledi.
5/8
Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili için Şanlıurfalılar Balıklıgöl’deki camilere giderek namaz kıldı.
6/8
Balıklıgöl’de bir süre gezen vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte Dergah Camisi`nde namaz kıldı. Sosyal mesafeli olarak kılınan namazın ardından dua edildi.
7/8
Kayseri İl Müftülüğünün düzenlediği program ile Regaip Kandili’nde Gara’daki 13 şehit için dua edildi.
8/8
Hunat Camiinde düzenlenen programda İl Müftüsü Şahin Güven, kandil gecesi ile ilgili cemaate bilgiler verdi. Müftü Güven’in konuşmasının ardından kılınan yatsı namazından sonra, Gara’daki 13 şehit için kasideler okunarak dualar edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.