SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlık Müdürü bayram nöbetindeki sağlıkçıları yalnız bırakmadı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, kentteki kamu hastanelerini ziyaret ederek hem sağlık çalışanlarının hem de yatan hastaların bayramını kutladı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın hastane ziyaretine ,Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Doç.Dr. Mustafa Aldemir, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Arif Kadri Balcı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Mustafa Çetin de katılırken, ziyaretlerin durağı

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2021 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2021 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Sağlık Müdürü bayram nöbetindeki sağlıkçıları yalnız bırakmadı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, kentteki kamu hastanelerini ziyaret ederek hem sağlık çalışanlarının hem de yatan hastaların bayramını kutladı.
Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın hastane ziyaretine ,Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Doç.Dr. Mustafa Aldemir, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Arif Kadri Balcı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Mustafa Çetin de katılırken, ziyaretlerin durağı Bursa Şehir Hastanesi oldu. Mudanya Devlet, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet Hastanelerini de ziyaret eden Dr.Yavuzyılmaz sağlık çalışanlarının bayramını kutlarken, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelerin haftasını da tebrik etti. Covid-19 salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarının canını dişine takarak, fedakarca çalıştığına dikkat çeken Dr. Yavuzyılmaz, acil servisteki ve hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutlamayı ihmal etmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.