SON DAKİKA
Hava Durumu

Şakir “Bosna Hersek’in birleşik yapısı İstikrar için önemli”

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde gittikleri Bosna Hersek’ten olumlu izlenimlerle döndü. Bosna Hersek temasları hakkında açıklamalarda bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, “Dost ve kardeş ülkemizde önemli görüşmelerde bulunduk. Üyelerimiz ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Ayrıca turizm konusunda da incelemelerde bulunduk” dedi. Temasları sırasında, bağımsız

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Şakir “Bosna Hersek’in birleşik yapısı İstikrar için önemli”

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde gittikleri Bosna Hersek’ten olumlu izlenimlerle döndü.

Bosna Hersek temasları hakkında açıklamalarda bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, “Dost ve kardeş ülkemizde önemli görüşmelerde bulunduk. Üyelerimiz ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Ayrıca turizm konusunda da incelemelerde bulunduk” dedi.

Temasları sırasında, bağımsız Bosna-Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’in kabrini de ziyaret ettiklerini söyleyen Şakir, “Bosna Hersek’in birleşik yapısının, ülke istikrarı için önemli olduğunu gördük. Bosna Hersek’in egemenliğini ve toprak bütünlüğünü güçlü bir şekilde destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bosna Hersek’te kültürel faaliyetlere de iştirak ettiklerini belirten BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, “1905 yılından beri faaliyetlerini sürdüren RKUD Proleter Derneğini ziyaret ettik. Bosna ve Balkan-Rumeli kültürünün devamı için etkin bir şekilde çalışıyorlar. Dernek yetkililerini Bursa’ya davet ettik. Yakın zamanda bir ekip Bursa’ya gelecek” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.