SON DAKİKA
Hava Durumu

SANDIKTAN ÜMİDİNİ KESENLER

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2021 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.02.2021 06:59

12 Eylül 1980 öncesi kardeşi kardeşe vurdurdular. Hergün ülkenin dört bir yanından ölüm haberleri geliyordu. Sağ- Sol kavgası adı altında büyük bir anarşi ve terör dalgası memleketi kasıp kavuruyordu. Sabah evden sağ çıkanların akşam eve sağ dönüp dönemeyecekleri meçhuldü. Kısacası ülke kara günlerden geçti ve her iki taraftan da binlerce kişi hayatını kaybetti. Paylaşılamayan neydi?

Neyin kavgası veriliyordu?

12 Eylül askeri darbesinden sonra hapse atılanlar birbirlerine bunu soracaklardı…

***

Türkiye’de birlik ve beraberlik içinde kalkınma ve yükselme olmasını istemeyenler ülkede anarşi ve terör olmasını desteklediler ve fitilini ateşlediler. Ülke kan gölüne dönmüştü. Provokasyonlar birbirini kovalıyordu.

Aynı aileden kardeşler birbirine düşman olmuştu. Ülkemiz feci bir haldeydi. Milletin yetiştirdiği değerli evlatları peşpeşe katlediliyordu. Bu gidişe dur demek için 12 Eylül 1980’in gelmesi beklenecekti.

Bugün Boğaziçi Üniversitesi’nde olanlara baktığımızda yeniden eski günlere dönüş sinyallerini görüyoruz.

40 senedir ülkede hâkim olan huzur ve sükun ortamını bozmak isteyenler var. 20 yıldan beri Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin altında ezilenler var. Meşru seçimler yoluyla iktidara gelemeyeceklerini anlayanların sahip çıktığı hareketlenmeler var. Rektör bahanesiyle üniversitede terör estirmeye çalışanlar var. Rektörlük binasını kuşatan ve işgal etmek isteyenlerin polis tarafından gözaltına alınmalarına karşı çıkıp bunları masum öğrenci hareketleri olarak göstermeye çalışanların varlığına şahit oluyoruz. Boğaziçi Üniversitesi’nde olay çıkaranların ekseriyetinin üniversite dışından gelen anarşist guruplar olduğu görülüyor. Bunların müşterek gayeleri Boğaziçi Üniversitesi’nden başlayarak yurdun dörtbir yanına bu hareketlenmeleri yaymaktır. Böylelikle ülkede kaos ortamı oluşturarak istikrarı bozmak istiyorlar.

Ama Türkiye o eski Türkiye değildir.

Anarşi ve terör heveslileri amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Diğer bir konu da lgbt’lilerin ayak altına serdikleri Kâbe resmidir.

Müslümanların en kutsal sembolüne karşı yapılan bu saygısızlık bütün milletimizi derinden üzmüştür ve failleri cezalandırılmalıdır.

***

Ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine çıkarmak için çağlar üzerinden atlayarak yapılmak istenen hizmetler birilerini çok rahatsız etmiş olacak ki 1980 öncesinden medet umar hâle gelmişlerdir. Bu çabaları nafiledir ve milletimiz bu hareketlere prim vermeyecektir.

Daha ileri gitmemiz için planları ve düşünceleri olmayanların ülkede kaosa seyirci kalmaları ve el altından desteklemeleri kabul edilemez.

Yıllarca bölücü ve yıkıcı cereyanlardan çok çektik. Ülkede anarşi ve kargaşa istemiyoruz.

Hep birlikte gönül seferberliğine çıkmalıyız.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.