SON DAKİKA
Hava Durumu

SATÜRN KOVA GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Her bir burçta yaklaşık 2,5 yıl kalan disiplin ve sınav gezegeni Satürn; 2017 sonundan beri yöneticisi olduğu Oğlak burcundaydı. Hem Oğlak burcunda çok güçlü çalıştığı için hem de diğer gezegenlerle yaptığı zorlayıcı görünümler sebebiyle, Satürn Oğlak geçişi bizleri epeyce yordu. 17 Aralık’ta Satürn, bir diğer yöneticisi olduğu Kova burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart 2023

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 06:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 06:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Her bir burçta yaklaşık 2,5 yıl kalan disiplin ve sınav gezegeni Satürn; 2017 sonundan beri yöneticisi olduğu Oğlak burcundaydı. Hem Oğlak burcunda çok güçlü çalıştığı için hem de diğer gezegenlerle yaptığı zorlayıcı görünümler sebebiyle, Satürn Oğlak geçişi bizleri epeyce yordu.

17 Aralık’ta Satürn, bir diğer yöneticisi olduğu Kova burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart 2023 tarihine kadar da Kova etkisini deneyimleyeceğiz. Neyse ki Satürn Kova burcuna Oğlak’tan daha iyi etkiler verebilecek durumda. Ama Kova burcunun marjinal değişimlere yönelten doğasıyla, hepimizin hayatlarında çok önemli dönüşümler yapacağı kesin!

Satürn Kova demek; çok önemli bilimsel ve teknolojik gelişmelerin hayatımıza hızlı bir şekilde girmesi demek. Bilimde çok önemli ve hızlı gelişmeler bekliyorum ben Satürn Kova geçişi boyunca. Elbette bu kadar hızlı bir teknolojik gelişme varken; buna uyabilmek çok da kolay olmayacak ve insanlar bazı gelişmeleri kabullenmekte oldukça zorlanacaktır.

Satürn Kova geçişi oldukça uzun süreceği için; en fazla öne çıkan ve dikkat edilmesi gereken dönemlerini cımbızlayarak anlatacağım sizlere bu yazımda. Zaten aylık yazılarımda ve canlı yayınlarımda pek çok detay veriyorum sizlere. Detayları da zamanı geldikçe anlatacağım.

Özellikle 17 Aralık 2020 – 31 Temmuz 2021 arasındaki süreç teknolojide büyük ve zorlu değişimlerin ve pek çok yeniliğin olacağını ve insanların bir anda meydana gelen değişimlere tepki koyma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

Özellikle 17 Aralık 2020 – 17 Ocak 2021 arasındaki dönem tam bir afallama dönemi. İnternet trafiğine yönelik yapılacak bazı değişimler, e-ticarette de bazı aksamalara yol açabilir dünya çapında. Bu yüzden e-ticarette büyük yıkım yaşayan firmalar duyabiliriz. Dini muhafazakarlığa ve din adamlarına yönelik büyük tepkiler meydana gelebilir. Dünya çapında insanların; Corona aşısı, ekonomik zorlanmalar, internet ve elektrik kesintileri gibi pek çok konuda sokaklara çıktığını görebiliriz. İnsanlar sezgilerini yitirdiklerini düşünmeye başlayabilir ve hayata bakışları kötümser olabilir. Dünya liderlerinin davranışları dengesizleşebilir. Kripto para geçişine ilişkin planlamalar dünya çapında yapılmaya başlayabilir. Yani 17 Aralık – 17 Ocak arası tam bir karmaşa hâkim olacaktır dünya çapında.

15 Mart – 31 Temmuz 2021 arasında bilimsel gelişmeleri yapabilmek biraz daha kolay olacak ve insanlar ilk aylarda olduğu kadar sert tepkiler vermeyecektir. Belki de, Mart-Nisan aylarında yaşanması muhtemel olumsuz doğa olaylarının getireceği yiyecek sıkıntısı insanların gündemlerini değiştireceği için tepki veremeyecekler, kim bilir

1 Aralık 2021 – 31 Ocak 2022 arası; sonuçları tam olarak öngörülmeden, kripto para geçişinin tam olarak başlaması kararının verileceği dönem bence ve 15 Mart – 15 Mayıs 2022 arasında da artık tüm dünya çapında geçişin başlatılacağını düşünüyorum. Fakat sonuçlarının beklenildiği gibi olmaması ve tıpkı 2004’te AB’ye girerek Euro para birimine geçen Yunanistan’ın yaşadığı ekonomik iflas gibi, 1 Ağustos – 30 Kasım 2022 arasında oldukça zorlayıcı sonuçların ortaya çıkacağını öngörüyorum. Normal insanlar arasındaki sınıf farkının iyice uçurum haline gelmesi söz konusu olacaktır bu tarihlerde. Bence orta sınıf kavramını tamamen bitirecek kripto para dünya çapında!

2023 Ocak’ına geldiğimizde; kripto para geçişiyle birden zenginlemiş yepyeni insanlar ve şirketlerin ortaya çıktığını görmemiz çok yüksek ihtimal. Bu insanlar teknolojik gelişmeleri faydasına kullanmayı başarabilmiş, AR&GE’ye gereken önemi vermiş kişiler olacaktır kesinlikle.

Disiplin ve sınav gezegeni Satürn; Kova geçişi boyunca bizleri dönüşüme zorlayacak ve dönüşümlere uyamayanlara ise ağır darbeler yaşatacaktır. Oğlak vurgusunun bol olduğu son 2,5 yılımıza baktığımızda, aslında Satürn Kova geçişine; muhafazakâr ve garantici düşünce yapısından sıyrılmak için bizlere gökyüzünün verdiği bir fırsat olarak bakmakta fayda olduğu kanısındayım.

Yani direnmenin çok da faydası yok Satürn Kova’nın getireceği değişimlere…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.