SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit ateşi Bursa’ya düştü

Sultanbeyli’de kaçan aracı kovalayan yunus timinin hafriyat kamyonuyla çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Hüseyin Duman’ın Bursa’da yaşadığı ve 1 ay önce evlendiği öğrenildi. Şehit polis memuru, Ordu’da toprağa verilecek. Olay, saat 16.30 sıralarında Sultanbeyli’de Hasanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, uyarılara rağmen durmayan otomobili takip eden ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Gökmen B.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Şehit ateşi Bursa’ya düştü

Sultanbeyli’de kaçan aracı kovalayan yunus timinin hafriyat kamyonuyla çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Hüseyin Duman’ın Bursa’da yaşadığı ve 1 ay önce evlendiği öğrenildi. Şehit polis memuru, Ordu’da toprağa verilecek.
Olay, saat 16.30 sıralarında Sultanbeyli’de Hasanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, uyarılara rağmen durmayan otomobili takip eden ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Gökmen B. ve Hüseyin Duman’ın (24) üzerinde olduğu motosiklete, kavşaktan yola giriş yapan Vedat G. kontrolündeki hafriyat kamyonu çarptı. Hafriyat kamyonunun çarptığı motosiklet ile iki polis metrelerce savruldu. Kazada yaralanan Hüseyin Duman kaldırıldığı hastanede şehit olurken Gökmen B. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Kazada şehit olan polis memuru Hüseyin Duman’ın ailesinin Bursa’da yaşadığı ve yaklaşık 1 ay önce evlendiği öğrenildi. Şehit polis memurunun Ordu’da toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.