SON DAKİKA
Hava Durumu

Sis 5 gün Bursa’yı etkisi altına alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 gün sürecek sis uyarısında bulunuldu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi: “4 Kasım 2021 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının bölge genelinde (Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya) artarak mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla, genellikle sabah ve gece saatlerinde

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2021 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2021 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Sis 5 gün Bursa’yı etkisi altına alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 gün sürecek sis uyarısında bulunuldu.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi:
“4 Kasım 2021 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının bölge genelinde (Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya) artarak mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla, genellikle sabah ve gece saatlerinde görülecek olan sis ve pus, görüş mesafesinin azalmasına sebep olacağı tahmin ediliyor. Sis ve pusunun 8 Kasım 2021 Pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.