SON DAKİKA
Hava Durumu

Sur Yapı’dan Bursa’ya ilk adım

İnşaat sektörünün güçlü markalarından Sur Yapı, Bursa’da hayata geçirmeyi planladığı Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi için ilk adımı attı. Yaklaşık 1.3 milyar TL’lik bir yatırımın yapılacağı projede 316 lüks rezidans & homeof

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

İnşaat sektörünün güçlü markalarından Sur Yapı, Bursa’da hayata geçirmeyi planladığı Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi için ilk adımı attı.

Yaklaşık 1.3 milyar TL’lik bir yatırımın yapılacağı projede 316 lüks rezidans & homeoffice bulunurken aynı zamanda 220 mağazanın yer alacağı bir alışveriş merkezi bulunuyor.

Böylesine büyük bir yatırım için Bursa’yı seçen Sur Yapı, bölge olarakta oldukça iyi lokasyon seçmiş. Hali hazırda Crowne Plaza Bursa, Sheraton, Aloft, Carrefour, Koçtaş gibi dünya markalarının bulunduğu bu bölgede Sur Yapı’nın da karma bir proje ile yer alması bölgenin değerini fazlasıyla arttıracak.

Yapımı devam eden stadyumu da göz önüne alacak olursak bu bölge şuan için kentin en değerli arazisi…

Yaklaşık 220.000 m² gibi bir alanda konumlanan Sur Yapı, birçok yönden Bursa’ya örnek olması muhtemel bir işin altına elini koydu. Genelde konut projelerinin hızlı bir şekilde alıcı bulduğu Bursa’da karma projelerin satışları konut satışlarına göre biraz daha ağır seyrediyor.

Aslına bakarsanız, Bursa’da karma proje kapsamında çok fazla seçenek göremediğimiz için net konuşmakta da zorlanıyoruz. Karma projeler, kentin alışık olduğu standartların dışında olduğu için genelde müşteri nezninde ilk sırada yer alamıyor.

Çünkü Bursalılar, konut alırken çevresel faktörlere de konutun içi kadar dikkat ediyor. Kısacası Bursa’daki konut alıcısı rahatlık ve sakinlik konusunda fazlasıyla seçici diyebiliriz.

Karma tipli projelerin bu anlamda konut alıcılarına kendilerini iyi anlatmaları gerekiyor. Aksi halde beklentiler ve gerçekleşenler pek örtüşmüyor. Bunun örnekleri şuan Bursa’da olduğu gibi İstanbul’da da, Ankara’da, İzmir’de var.

Umuyorum ki Sur Yapı, deneyimi ve marka değeriyle müşteri iletişiminde bu konularda başarı olur, kendisini iyi anlatır ve kentimiz için örnek bir işe imza atar. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas’a da ayrı bir parantez açmak istiyorum.

Altan Elmas, Bursa için başladığı bu proje ile yeni bir pazarın oyuncusu olmuş oldu.

Üstelik farklı bir şehirden gelerek…

Açıkcası bunun için sadece sermaye gücü yeterli olmaz. Para korkak bir emtia’dır. Ona yön veren ve cesaretlendiren insanlardır. Bu anlamda Altan Elmas, cesareti ve vizyonu ile Bursa’ya merhaba dedi…

Bakalım Bursa kendisine nasıl cevap verecek…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.