SON DAKİKA
Hava Durumu

Ticaret Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alacak

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr internet haber portalında yer alan duyuruya göre,Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” uyarınca sözlü ve uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 18 Sözleşmeli Bilişim Personeli

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2022 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2022 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Ticaret Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alacak
Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr internet haber portalında yer alan duyuruya göre,Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” uyarınca sözlü ve uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 18 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak.
Başvurular dijital ortamda 22.08.2022-01.09.2022 tarihleri arasında alınacak. Sınava katılmak isteyen adaylar e-devlet (Ticaret Bakanlığı / Kariyer kapısı) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirecek. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Adaylar sadece bir pozisyona başvurabilecek.
İlan metnine ulaşmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.