SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜRKİYE ARTIK BATININ KÖLESİ DEĞİL

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2020 16:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2020 16:23
TÜRKİYE ARTIK BATININ KÖLESİ DEĞİL
Uzun yıllar boyu Batılılaşacağız diyerek Bati’ya mahkum olan Türkiye artık bu esaret zincirinden kurtulmuştur. Şu an yerli ve milli kadrolar iş başındadır. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Batı ile irtibatı kesmeden ama batının da kölesi olmadan bir işbirliği içinde olacağız. Erdoğan da köle zihniyetine savaş açmış yerli ve milli duruş sahibi bir liderdir. Cumhuriyet tarihi boyunca Atatürk’ten sonra bu kadar milli onuruna sahip çıkan ikinci bir lider çıkmamıştır.
***
Rahmetli Menderes milli bir isimdi ama ABD’nin tahakkümünü de kabul etmek zorunda kalmıştı.
Bizim çocukluğumuz Marshall Plânı çerçevesinde ABD tarafından Türkiye’ye yapılan yardımlarla geçti. Okullarda ABD’den gelen çok kötü süttozları ve yağlarla ile besleniyorduk.
Menderes’ten sonra başa gelen ve Çoban Sülü olarak bilinen meşhur Süleyman Demirel de görünüşte milli bir isimdi ama ABD politikaları istikametinde yürüyordu.
Demirel’den sonra başa gelen Turgut Özal da milli ve yerli bir isim olmakla beraber Dünya Bankası ve IMF reçetelerinı uygulamaktan da vazgeçmedi.
Maddi yönden size  yardım edip para veren küresel güçler akabinde de emir vermeye kalkiyorlar.
IMF gibi kredi kuruluşları da acı reçetelerinı içirip sizi esir almaya çalışmaktadırlar.
Türkiye uzun yıllar boyu acı IMF reçetelerinı içmek zorunda bırakılmıştır.
Ne zamanki bundan 19 sene önce Türkiye’de gerçek anlamda yerli ve milli kadrolar başa gelerek milli ekonomi modeli uygulanmaya basladıysa, zaman içinde IMF’den kredi alma işine son verilmiş hatta IMF’ye borç verme durumuna gelinmiştir. Para almayınca da emir alma durumu ortadan kalkmıştır.
Geçende ABD’li Graham Fuller yazısında Türkiye’nin artık Batı için güvenilir bir müttefik olmaktan çıktığı ve ebedi olarak da olmayacağını ifade etmiştir.
Graham Fuller’in demek istediği Türkiye artık Batı’nın kölesi olmaktan kurtulmuştur.
Bu gerçekten de böyledir.
Artık Türkiye ezik politikalardan sıyrılmış ve kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir ülkedir ve eskiden olduğu gibi üzerinde operasyon çekilmesine müsaade etmez.
Batı da artık bunu gördüğü için Türkiye’den kölelik anlamında ümidini kesmiştir.
***
Bundan böyle de eskiden olduğu gibi Batı Türkiye’ye boyun eğdiremeyecektir. Türkiye her bakımdan güçlü bir ülkedir ve aslında Batı’nin bize ihtiyacı vardır.Korkularindan dolayı da bizi AB’ye almamak için direnmektedirler. Ne yaparlarsa yapsinlar gelecek Türkiye’nindir ve bu asır Türk ve İslâm asrı olacaktır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.