SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ yeni yıla kar olmadan giriyor

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da beklenen kar yağışı olmayınca, misafirler tatili pas geçti. Yılbaşı için hazırlık yapan otelciler beklenen doluluğa ulaşamadı. Yeni yıla beyaz örtü olmadan girecek olan Uludağ’da önümüzdeki 10 gün boyunca kar yağışı beklenmiyor. Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan 2 bin 543 metre yüksekliğindeki Uludağ’da beklenen kar yağışı

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2022 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Uludağ yeni yıla kar olmadan giriyor

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da beklenen kar yağışı olmayınca, misafirler tatili pas geçti. Yılbaşı için hazırlık yapan otelciler beklenen doluluğa ulaşamadı. Yeni yıla beyaz örtü olmadan girecek olan Uludağ’da önümüzdeki 10 gün boyunca kar yağışı beklenmiyor.
Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan 2 bin 543 metre yüksekliğindeki Uludağ’da beklenen kar yağışı olmadı. Kar kalınlığı 1 santimetre olarak ölçülürken, önümüzdeki 10 gün ise kar yağışının olmadığı açıklandı.
Geçtiğimiz yıl sezona 15 Aralıkta start veren Uludağ’da bu sene turizm sezonu açılamadı. Pistlerin boş olduğu ve tatilcilerin sadece otellerde yılbaşı akşamı gerçekleşecek olan etkinliklere rezervasyon yaptırdığı öğrenildi.
Uludağ’a gelen bazı tatilcilerin ise önceden rezervasyon yaptırdığı; Uludağ’ın çamla kaplı zirvesinde oksijen depolamak istediği kaydedildi.
Kar kalınlığının bir santim; hava sıcaklığının ise 5 derece olduğu Uludağ’daki pistlerin son durumu da dron ile görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.