SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ’da ayı ile köpeğin boğuşması kameralarda

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da, ormandan yerleşime yemek aramaya inen ayıyı gören bir kişi hızlıca kaçarak canını kurtardı. Yerleşim yerindekileri koruyan devasa köpek ise sahibine saldırmaması için ayıyla boğuştu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Uludağ’da, aç kalan ayı ailesi, Sarıalan bölgesinde bulunan orman köşklerinin bulunduğu yere inerek çöp kovalarında yemek aradı. O esnada ayının

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2022 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2022 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Uludağ’da ayı ile köpeğin boğuşması kameralarda

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da, ormandan yerleşime yemek aramaya inen ayıyı gören bir kişi hızlıca kaçarak canını kurtardı. Yerleşim yerindekileri koruyan devasa köpek ise sahibine saldırmaması için ayıyla boğuştu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
Uludağ’da, aç kalan ayı ailesi, Sarıalan bölgesinde bulunan orman köşklerinin bulunduğu yere inerek çöp kovalarında yemek aradı. O esnada ayının kendisine doğru geldiğini gören bir kişi hızlıca kaçtı. Orada bulunan köpek ile ayı ise birbirine saldırdı. Köpek ile ayı bir süre boğuşurken bu anlar kameralar tarafından kaydedildi.
Öte yandan boğuşma sonrası ayı geldiği yerden ormana doğru kaçarak uzaklaştı. Köpek ile ayıda herhangi bir yara olmadığı görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.