SON DAKİKA
Hava Durumu

Uluslararası sular Zeynep kaptandan soruluyor

Türkiye’nin önemli tanker gemilerinden birinde kaptanlık yapan 25 yaşındaki Bursalı Zeynep Demircan’ın azmi takdir topluyor. Bursa’nın İznik ilçesinde ikamet eden Zeynep Demircan, 2015 yılında gemilerde stajyer olarak çalışmaya başladı. 19 yaşından bu yana çalışan genç kaptan, şimdi ise 170 metrelik dev tanker gemisinin kaptanı oldu. Uluslararası sularda gemisini kullanan Zeynep kaptan azmi ile herkese örnek

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Uluslararası sular Zeynep kaptandan soruluyor

Türkiye’nin önemli tanker gemilerinden birinde kaptanlık yapan 25 yaşındaki Bursalı Zeynep Demircan’ın azmi takdir topluyor.
Bursa’nın İznik ilçesinde ikamet eden Zeynep Demircan, 2015 yılında gemilerde stajyer olarak çalışmaya başladı. 19 yaşından bu yana çalışan genç kaptan, şimdi ise 170 metrelik dev tanker gemisinin kaptanı oldu. Uluslararası sularda gemisini kullanan Zeynep kaptan azmi ile herkese örnek oluyor.
Genç kadın kaptan, “Çocukluktan beri kaptanlık hayâlimdi. Mücadele, sabır ve azim çok önemli. Şimdi büyük bir gemideyim, daha da büyük gemilerde görev almak için çalışıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.