SON DAKİKA
Hava Durumu

ULUTEK teknoloji sahnesinde İnternet reklamları tartışıldı…

ULUTEK Teknopark “Teknoloji Sahnesi”ne konuk olan TURKTICARET.Net yöneticileri, internet reklamlarında doğru strateji ile hedef kitlenin rahatlıkla etki altına alınabileceğini söyledi. ULUTEK Teknopark’taki firmalara yeni işbirliği imkânları oluşturmak ve hedef pazarlarında yeni ufuklar açmak amacıyla başlatılan ‘Teknoloji Sahnesi’ buluşmalarının yeni konuğu, bölgede faaliyet gösteren TURKTICARET.Net firması yöneticileri oldu. DİJİTAL DÖNÜŞÜME BÜYÜK KATKI Türkiye’nin ilk ve en

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
ULUTEK teknoloji sahnesinde İnternet reklamları tartışıldı…

ULUTEK Teknopark “Teknoloji Sahnesi”ne konuk olan TURKTICARET.Net yöneticileri, internet reklamlarında doğru strateji ile hedef kitlenin rahatlıkla etki altına alınabileceğini söyledi.

ULUTEK Teknopark’taki firmalara yeni işbirliği imkânları oluşturmak ve hedef pazarlarında yeni ufuklar açmak amacıyla başlatılan ‘Teknoloji Sahnesi’ buluşmalarının yeni konuğu, bölgede faaliyet gösteren TURKTICARET.Net firması yöneticileri oldu.

DİJİTAL DÖNÜŞÜME BÜYÜK KATKI

Türkiye’nin ilk ve en büyük B2B elektronik pazaryeri olan Turkticaret.Net firmasının başarı hikâyesinin ve projelerinin anlatıldığı buluşmada açılış konuşmasını yapan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Deneyimlerini paylaşan firmamızın, bölgede yer alan tüm firmalara dijital dönüşüm alanında önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum” dedi. Dünya çapında 300’den fazla iş ortağı ile 470 binin üzerinde müşteriye hizmet veren firmalarının öncelikli hedefinin sürdürülebilir büyüme olduğunu söyleyen Dijital Pazarlama Uzmanı Aysu Özbağcı “Firmamızın bünyesinde barındırdığı TheADX platformu sayesinde potansiyel müşteriler ile buluşma sayesinde uygun müşteri portföyünün oluşturulmasını sağlıyoruz. Web.tv projesinde ise müşteriler ile iş görüşmesi yapılmasını sağlıyor ve toplantılar organize edilmesine imkan tanıyoruz. Dolayısıyla satış öncesi ve sonrası hizmetlerimiz ile internette bulunan dijital varlığınıza bu tür platformlarla katkı sağlamanız mümkün” ifadelerini kullandı.

‘SATIN ALMA PERFORMANSI ARTIRILMALI’

TURKTICARET.Net’in diğer işletmelerden farklı olarak, karşılaşılan teknik bir aksaklıkta Türkiye’den bir kişinin çözüm bulabildiğini vurgulayan Kurumsal Satış Sorumlusu Selim Can “TheADX, reklam veren firmaların çoklu kaynaklar üzerinden en uygun dijital envanteri toplamasına ve eş zamanlı olarak anlık açık artırmaya girmesini sağlayan bir platform. Satın alma performansını artırarak reklam verenin bütçesinin verimli bir şekilde yönetilmesini sağlıyor. TheADX ile tüm reklam networklerinde daha önceden hedefleyemediğiniz envantere erişebilir ve hedef kitlenize yönelik ilgili çekici reklamları kullanabilirsiniz. Bir diğer projemiz Web.tv ise birçok farklı sektördeki kurum ve kişiler için bireysel ve kurumsal video konferans ve interaktif canlı yayın çözümü sunuyor” ifadelerini kullandı. Dijital Pazarlama Uzmanı Damla Bıçakçı ve KOBİ Satış Direktörü Hülya Çapalı da uzmanlık alanlarıyla ilgili katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.