SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS ASLAN GEÇİŞİNİN ETKİLERİ

Sevgi ve paraya olan bakışımızı ifade eden Venüs, 27 Haziran’da gösterişi seven, gururlu ve aşksever Aslan burcuna geçiyor. 22 Temmuz’a kadar sürecek olan Venüs Aslan geçişi boyunca; pek çok kişinin gündemi gönül ilişkileri ve ticarette kazanmayı umduğu büyük paralar olacak. Elbette bu konuların nasıl gelişip sonlanacağı, Venüs’ün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre netleşecek. 27-30 Haziran

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2021 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2021 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Sevgi ve paraya olan bakışımızı ifade eden Venüs, 27 Haziran’da gösterişi seven, gururlu ve aşksever Aslan burcuna geçiyor.

22 Temmuz’a kadar sürecek olan Venüs Aslan geçişi boyunca; pek çok kişinin gündemi gönül ilişkileri ve ticarette kazanmayı umduğu büyük paralar olacak. Elbette bu konuların nasıl gelişip sonlanacağı, Venüs’ün diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre netleşecek.

27-30 Haziran arasında Venüs boşlukta olacak. Bu dönemde pek çok kişinin gözü aşktan ve kariyerde gösterişten başka bir şey görmeyecektir diye düşünüyorum. Özellikle aşk için yapılan şovlar çok fazla gündeme gelecektir. Böyle davranan kişiler aslında ruh dünyalarında sevgiye muhtaç oldukları için bunu yapacaklar ama yine de duygularını saklı tutacaklardır.

Venüs Aslan geçişi boyunca eğlenme, lüks yaşama, gösteriş yapma ve gezme-tozma isteğinde bir artış olacağı kesin. Bu yüzden özellikle 1-14 Temmuz arasında pek çok kişinin bütçesinin error vermesi muhtemel.

Yeni yaşadığımız Oğlak dolunayı yazımda da belirttiğim gibi; özellikle 1-14 Temmuz arasında evliliklerde bütçe problemleri ve para kavgaları duyguları karmaşıklaştırabilir ve partnerler arasında gerginliği arttırabilir.

1-14 Temmuz arasında çocuklarla ilgili gündemler, özellikle çocukların okul masrafları artabilir, ebeveynler çocuklarına biraz fazla baskı uygulayabilirler.

1-14 Temmuz arasında aşk konusunda yeni başlangıçlar yapma isteği de oldukça baskın. Evlilikte partnerle olan sorunlardan ve çocuklarla ilgili zorlanmalardan bunalan kişiler, aşk zannettikleri cinsel aldatmalara aniden sürüklenmiş bulabilirler kendilerini…

Bu aralar zaten karmik hesaplaşmalara dikkat çeken bir gökyüzü varken; Venüs Aslan geçişinin özellikle 1-14 Temmuz arasında arttıracağı aşk isteğini, gökyüzünün size getirdiği bir test olarak düşünün. Dürtülerle değil, farkındalıkla hareket ederseniz bu testleri kolaylıkla geçersiniz diye düşünüyorum.

1-14 Temmuz arasında, para kazanımları konusunda kısa yoldan hedefe ulaşma amaçlı büyük oynama görünümü de mevcut. Gökyüzünde ticarette belirsizlik ve kandırılma görünümü de halen mevcut bu dönemde. Para kazanıp gösteriş yapacağım ve şanımı yürüteceğim diye büyük batıkların altına imza atmayın!

Venüs Aslan geçişi boyunca, özellikle altın yatırımları çok fazla gündemimizde olacak bence. 27-30 Haziran arasında altında şok oynamalar ve özellikle 1-14 Temmuz arasında ani şok düşüşler olabilir. Ama altındaki düşüş ne olursa olsun, bunun geçici bir durum olduğunu unutmayarak, 17 Temmuz’a kadar anlık alım satımlar yapmayın altın üzerinden. Eyvah düştü diyerek satış yapmaya filan kalkmayın yani. Asıl bu yıl sonunda nihai istanbul anadolu yakası escort sonucuna bakın siz altının. 1 yıldaki yükselme oranının ne kadar yüksek olduğunu göreceksiniz.

Hala ısrar ediyorum. Garanticiyseniz ve sabırlıysanız altından şaşmayın bu yıl…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.