SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS BALIK BURCUNA GEÇİYOR

Paraya, sanata ve sevgiye olan bakışımızı gösteren Venüs, 25 Şubat Perşembe günü öğleden sonra Balık burcuna geçiyor. 21 Mart’ta Koç burcuna geçerek yeni 1 yıllık zodyak döngüsüne başlayacak olan Venüs; Balık burcu geçişi ile yaklaşık 1 yıldır para, sanat ve sevgi anlayışımız konusunda hayatımıza kattığı olumlu olumsuz her şeyin kapanışını yapacak aslında… Venüs Balık geçişi,

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Paraya, sanata ve sevgiye olan bakışımızı gösteren Venüs, 25 Şubat Perşembe günü öğleden sonra Balık burcuna geçiyor.

21 Mart’ta Koç burcuna geçerek yeni 1 yıllık zodyak döngüsüne başlayacak olan Venüs; Balık burcu geçişi ile yaklaşık 1 yıldır para, sanat ve sevgi anlayışımız konusunda hayatımıza kattığı olumlu olumsuz her şeyin kapanışını yapacak aslında…

Venüs Balık geçişi, etkisini 27 Şubat’taki Başak dolunayından sonra daha çok göstermeye başlayacak denebilir.

21 Mart’a kadar müzik ve sanatsal yaratıcılıkla ilgili işlerle uğraşan kişilerin güzellik ve estetik anlayışlarını daha da arttıracak olan Venüs Balık; bu kişilerin yaratıcı eserler ortaya koymaları adına güzel bir dönem olacaktır.

Venüs Balık para konusunda çok güzel şeyler vaad etmeyecektir diye düşünüyorum. Sonuçta Balık gibi hissel bir burçta Venüs varken, para konuları pek de güçlü olmaz. Daha çok aşk/meşk konularını gündeme getirecektir Venüs Balık.

Özellikle 6-21 Mart arasındaki süreç, ilişkiler açısından önemli karmik hesaplaşmalar olacağını işaret ediyor. Partnerini daha önce cinsel anlamda veya para konusunda bir şekilde aldatmış veya ona yanlış yapmış herkesin bunun sonuçlarını yaşayacağı bir dönem bu tarih aralığı.

Aynı durum ticari iş ortaklıkları için de geçerli. İş ortağına daha önce yanlış yapmış olanların foyaları ortaya çıkabilir bu dönemde.

İlişki ve iş ortaklıklarında aynı hatalar halen yapılmaya devam ediliyorsa, hele ki partnere veya iş ortağına yönelik saldırgan tavırlar da söz konusuysa; bu tip ilişkilerin sonunu getirecektir Venüs Balık.

6-21 Mart arasında ayrıca, zevk ve sefaya aşırı derecede düşmek gibi bir durum söz konusu olabilir. Aynı tarih aralığı; alkol ve/veya ilaç bağımlılıkları açısından da oldukça dikkat edilmesi gereken bir dönem. Bu tip bağımlılıklara meyilliyseniz kendinize zarar verebilirsiniz…

Göreceğiniz üzere Venüs Balık 1 yılın kapanışını yaparken, kimin kime ne ettiyse onu bulmasına yönelik çalışacak bir enerjiye sahip.

Elbette hesabı verilecek bir günahı olmayanlar için ise, mevcut ilişkilerinin daha keyifli ve güzel olmasına katkısı olabilir…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.