SON DAKİKA
Hava Durumu

Yatırımcılara önemli bir duyuru var…

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Kocaeli Serbest Bölgesinde bulunan bazı üst yapılar, Ticaret Bakanlığı tarafından verilmiş veya verilecek faaliyet ruhsatına bağlı olarak, ruhsat süresince ve bu ruhsatta belirtilen faaliyetler kapsamında kullandırılmak amacıyla yatırımcıların kullanımına verilecek. Başvuru için gerekli bilgiler Kocaeli Serbest Bölge Müdürlüğünden temin edilecek.. Başvuru, ABD Doları bazında kapalı zarf

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2021 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Yatırımcılara önemli bir duyuru var…

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Kocaeli Serbest Bölgesinde bulunan bazı üst yapılar, Ticaret Bakanlığı tarafından verilmiş veya verilecek faaliyet ruhsatına bağlı olarak, ruhsat süresince ve bu ruhsatta belirtilen faaliyetler kapsamında kullandırılmak amacıyla yatırımcıların kullanımına verilecek.
Başvuru için gerekli bilgiler Kocaeli Serbest Bölge Müdürlüğünden temin edilecek..
Başvuru, ABD Doları bazında kapalı zarf içindeki fiyat teklifi ve gerekli belgeler ile Kocaeli Serbest Bölge Müdürlüğüne yapılacak.
Kocaeli Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş.’nin resmi ilanına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki linge tıklayınız….

https://www.ilan.gov.tr/ilan/789410/ihale-duyurulari/kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi/kocaeli-serbest-bolgesinde-faaliyet-gostermek-isteyen-yatirimcilara-duyuru

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.