SON DAKİKA
Hava Durumu

Yavru yunus sahile vurdu..Nedeni deniz salyaları

Marmara denizinde etkili olan deniz salyaları sebebiyle bir yavru yunus ölüsü sahile vurdu. Deniz salyalarının deniz altında çekilmiş olan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bursa’nın Gemlik ilçesinde sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar dalgalarla kıyıya yavru yunusun vurduğunu gördü. Yavru yunusun, yaklaşık 3 aydır etkili olan deniz salyaları sebebiyle hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor. Denizin üzerinde insanın içini ürperten

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Yavru yunus sahile vurdu..Nedeni deniz salyaları

Marmara denizinde etkili olan deniz salyaları sebebiyle bir yavru yunus ölüsü sahile vurdu. Deniz salyalarının deniz altında çekilmiş olan yeni görüntüleri ortaya çıktı.
Bursa’nın Gemlik ilçesinde sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar dalgalarla kıyıya yavru yunusun vurduğunu gördü. Yavru yunusun, yaklaşık 3 aydır etkili olan deniz salyaları sebebiyle hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor. Denizin üzerinde insanın içini ürperten bir görüntü oluşturan deniz salyalarının, suyun altında yaşayan canlılar üzerinde olumsuz etkisi de ortaya çıktı. Deniz altında çekilen görüntülere bir yenisi daha eklenirken, Bursa’nın Gemlik ilçesinde salyaların arasından denize dalan dalgıçlar, suyun altının da ne kadar etkilendiğini saniye saniye kayıt altına aldı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Çevre Kurulu Başkanı, belgesel yapımcısı ve su altı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından Gemlik ve Mudanya sahillerinde gerçekleştirilen çekimlerde su altındaki olumsuzluklar görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.