SON DAKİKA
Hava Durumu

YENGEÇ YENİAYI ve ETKİLERİ

10 Temmuz günü, Ankara saatiyle 04:17’de, Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Aile, yuva, vatan, koruma ve korunma içgüdüsünün ana gündem olacağı yeniayda; gökyüzündeki su elementi yoğunluğu da hissediliyor. Özellikle deniz ve suyla ilgili konuların ön planda olması ihtimal dahilinde. Yeniayla beraber; aile içi saldırganlık ve/veya kıskançlık sebepli kadın tacizine ve şiddetine ilişkin sıkıntılı haberler

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

10 Temmuz günü, Ankara saatiyle 04:17’de, Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek.

Aile, yuva, vatan, koruma ve korunma içgüdüsünün ana gündem olacağı yeniayda; gökyüzündeki su elementi yoğunluğu da hissediliyor. Özellikle deniz ve suyla ilgili konuların ön planda olması ihtimal dahilinde.

Yeniayla beraber; aile içi saldırganlık ve/veya kıskançlık sebepli kadın tacizine ve şiddetine ilişkin sıkıntılı haberler alma ihtimalimiz oldukça yüksek. Aile bütçelerindeki sorunlar ve geçim sıkıntısı sebepli cinnet haberlerini de sıkça duyabiliriz. Çocuklara yönelik dayak ve cinsel taciz haberleri de daha canımızı sıkacak gibi duruyor.

Yukarıda bahsettiğim konular hepimize “ne oluyor bu insanlara” diye daha da fazla sorgulatacak bu yeniayla beraber. Özellikle kadın ve çocukların korunabilmesi için, sosyal yardım kuruluşları ve hukukçuların çok sert çıkışları olacak diye düşünüyorum Yengeç yeniayından sonrasında. Gösteriler ve sosyal medya üzerinden suçlu kişilerin ifşa edilmesi sebepli linçlere kadar varabilir bu iş!

Zaten yeniaydaki en temel vurgu; kanunların uygulanmasına, ahlaki dürüstlüğe ve ahlaki yanlışların temizlenmesine dikkat çekiyor olması. Zarara uğrayan çocuklar ve kadınlar için adalet isteyecek toplum anlayacağınız!

Tıpkı son Oğlak dolunayında olduğu gibi, Yengeç yeniayında da salgın hastalıklara ve bu yüzden gerçekleşebilecek ani ölümlere bir vurgu söz konusu. Özellikle kimyasal ve zehir içerikli sanayi atıklarının önce toprağa, oradan da sulara karışması sonucunda; su ve/veya deniz yoluyla bulaşması muhtemel salgın hastalıklara dikkat etmemiz gerekebilir. Bu hastalıkların; boğaz enfeksiyonu, üst solunum yolu problemleri, kanama ya da dolaşım sorunları şeklinde kendini göstermesi de muhtemel.

Yengeç yeniayı parasal konularda pek çok kişinin ticari büyük atılımlar veya yatırımlar yapmak istemesine yol açsa da, ekonomik zorlanmalar artarak devam edecek gibi görünüyor. Yaptığınız ticari atılım ya da yatırımın sonucu pek de düşündüğünüz gibi olmayabilir. Hatta kandırılabilir ve ciddi gizli düşmanlıklar görebilirsiniz ticaret hayatında! Burada önemli olan paragözlük ve kısa yoldan para kazanma isteğinizi frenleyebiliyor olmanız. Çünkü sadece emeğini ortaya koyanlara destek atıyor gökyüzü.

Yengeç yeniayı; edindiği bilgileri içselleştirmek, maddeden çok ruhsal kazanımlar peşinde olanlara destek atan bir yeniay. Bu noktada Allah inancı ve teslimiyet ön plana çıkıyor. Ancak bir yandan da bunun abartılabilmesi etkisi var. Pek çok farklı konuda, Allah ve kitap diyerek, inanç üzerinden insanların dikkatini çekmeye çalışan ve aslında derdi kendi cebini doldurmak olan insanlar tarafından kandırılmamaya da çok dikkat etmek lazım.

Yengeç yeniayındaki en önemli faktörün ruh temizliği, erdemli ve ahlaklı olmak olduğunu unutmayan herkes; gökyüzündeki olumsuz tüm diğer faktörlere rağmen Allah’ın korunmasında olacaktır…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.