SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım’ın sosyal hayatına yeni nefes

Yıldırım Belediyesi, Yeşil semtinde yer alan ve Bursalıların Kafeler Sokağı olarak bildiği Akdemir ve Derebaşı sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturuyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, sokak esnafıyla sohbet etti. Sokağın son durumu hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, daha modern bir görünüme sahip olan Kafeler Sokağı’nın ilçe sakinlerinin güzel vakit geçirebilecekleri

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 06:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Yıldırım’ın sosyal hayatına yeni nefes

Yıldırım Belediyesi, Yeşil semtinde yer alan ve Bursalıların Kafeler Sokağı olarak bildiği Akdemir ve Derebaşı sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturuyor.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, sokak esnafıyla sohbet etti. Sokağın son durumu hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, daha modern bir görünüme sahip olan Kafeler Sokağı’nın ilçe sakinlerinin güzel vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası olacağını belirtti.
Başkan Oktay Yılmaz, şunları kaydetti:
“Bizler şehrin görünümüne katkı sağlamak için ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buraları yapması bizden, yaşatması sizden. İlçemize değer katacak projeler açısından Kafeler Sokağı da iyi bir örnek teşkil etmekte. Esnafımızla sık sık bir araya gelerek onlarla birçok konuyu istişare ediyoruz. Çünkü hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunarak yapacağımız hizmetlerin daha verimli ve daha isabetli olacağına inanıyoruz.”
Sokağın son halinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Akdemir Sokağı esnafı ise Başkan Oktay Yılmaz’a, “Geçmişte çok sıkıntı çektik, şimdi rahatız. Yapmış olduğunuz bu hizmetten çok memnun kaldık. Pandemi süreci bittiğinde kafeler sokağımız inşallah eskisinden daha hareketli şekilde hizmet vermeye devam edecek” diyerek teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.