SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunuseli’ye Atış Yapı imzası

Bursa’nın gelişmekte olan bölgelerinden biri olan Yunuseli’nde önemli değişimler yaşanıyor. Özellikle kentin batıya doğru kayması ile değeri artan bölgelerin başında gelen Yunuseli, çok kısa zamanda yeni bir cazibe merkezine dönüşecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bursa’nın gelişmekte olan bölgelerinden biri olan Yunuseli’nde önemli değişimler yaşanıyor.

Özellikle kentin batıya doğru kayması ile değeri artan bölgelerin başında gelen Yunuseli, çok kısa zamanda yeni bir cazibe merkezine dönüşecek.

Eski yapıların yerine yükselen yeni ve modern konutlar aynı zamanda deprem riski altında olan birçok aile içinde yeni bir yaşam imkanı sunacak. Bursa’nın en gözde semti dediğimiz Nilüfer’de bile deprem için tehlikeli çanları çalarken bu bölgedeki eski yapıların halini düşünmek bile istemiyorum.

Deprem gerçeğini bir kenara koyup modern yapılaşma yönünden bakacak olursak Yunuseli gerçekten özel bir yer…

Son yıllarda konut alıcılarının yoğun talep gösterdiği Ertuğrulkent, Özlüce, Balat gibi bölgeler nasıl bir anda değerini yükseltip değerini arttırdıysa emin olun Yunuseli’de çok yakın bir zamanda kendi segmenti içinde “en ideal bölge” olarak öne çıkacak.

Şuan itibariyle yapılaşmanın ilk etapları olduğu için konut alıcıları bu bölgeyi tam olarak keşfetmemiş olsa da (!) kısa zamanda tamamlanacak konutlar ve Osmangazi Belediyesi tarafından hizmete açılacak caddeler ile “Yunuseli” çok önemli bir merkez olma özelliği kazanacak.

Sanayi ve ticaret bölgelerine, alışveriş merkezlerine ve denizyolu ulaşım alternatiflerine yakınlığı da göz önüne alınacak olursa Yunuseli, kısa zamanda gerek yatırım için gerekse yaşamak için Bursalıların yoğun ilgisini çekecek.

ATIŞ YAPI ÜÇ FARKLI PROJE İLE YUNUSELİ’NDE…

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Atış Yapı, Yunuseli bölgesi için üç farklı proje ile konut alıcılarının karşısına çıkıyor.

Değeri her geçen gün artan Yunuseli bölgesinde inşaatına başladıkları “Sapphire Yunuseli, Centrum Yunuseli ve Hill House Yunuseli” projeleri ile özellikle ekonomik konut ihtiyacına cevap vermeyi amaçlayan Atış Yapı, 2006 yılından bugüne kadar 300’ün üzerinde konut, 100’den fazla işyeri ve çok sayıda fabrika binasını tamamlayarak önemli işlere imza atan bir firma.

Son olarak Yunuseli’de başlattıkları projeler ile yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmayı planlayan Atış Yapı’nın en önemli özelliklerinden biri kaliteli projeleri ekonomik olarak konut alıcıları ile buluşturması…

Açıkcası incelediğim kadarıyla da bu konuda gerçekten ciddi bir başarıları var…Atış Yapı’nın genç ve vizyoner Genel Müdürü Ahmet Atış ve ekibi de her yaptıkları projeye adeta kendini adıyan işkoliklerden. Doğal olarakaa bu özellikleri sayesinde ortaya oldukça değerli eserler çıkıyor…

Her projeyi yakından takip ederek bizzat ilgilenen Ahmet Atış, özellikle Yunuseli’nde yapımı devam eden projelerini tamamladıktan sonra inşaat sektöründe adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.

Ne diyelim kazanan Bursa olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.