SON DAKİKA
Hava Durumu

ZEKA KÜPÜ KOVA BURCU İNSANLARI

KOVA BURCU Son hava grubumuz kovalar; 20 ocak- 18 şubat. Yönetici gezegen Uranüs, kış ortası sabit burç. Kova insanları zeki olur diye başlamak istiyorum.İnsancıl, dost, sadık, vefalı, entelektüel, geçmişi unutmaz, objektif, diplomat, dâhiler

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
KOVA BURCU

Son hava grubumuz kovalar; 20 ocak- 18 şubat. Yönetici gezegen Uranüs, kış ortası sabit burç. Kova insanları zeki olur diye başlamak istiyorum.İnsancıl, dost, sadık, vefalı, entelektüel, geçmişi unutmaz, objektif, diplomat, dâhilerin ve mucitlerin burcu.

Derken olumsuz yönleri yok değil, çılgın, kendini beğenmiş, garip bir şekilde herşeye muhalif, sabit mi sabit fikirli hatta sizi dinlemez bile o kafasına ne yerleştirdiyse odur. Tahammülü yoktur başka fikirlere en doğrusunu biliyordur zaten. Dürüsttür farkındalık yaşatır aşık olursa tabi.Erkeği toplumda sevilen hayranlık uyandıran bir kişiliktir. Karşısındakini hisseder anlar iyi çocuk yetiştirir. Velhasıl ‘diğer burçları içime doldurur sallarım’ der kova burcu insanları bu da kendini beğenmişliğin had safhasıdır.
Kova insanları önsezileri kuvvetli olmasına karşın en uyumsuz burç olarak kabul edilir.
herkesle anlaşamaz, karşısındakinden kendi gibi zeka oyunları bekler, bu sizi yorabilir. insanlara karşı gizemli davranır, ezmeye çalışabilir.
bir kovayla baş etmenin yolu akıldan geçer hiç bir şey bilmiyorsanız susun, susmanız onda sizin çok akıllı olduğunuza dair bir izlenim bırakır.
Özgürlük vazgeçilmezi, duygu ve mantık önsezileri kuvvetli, bilgedir. Kovalar her şeyi paylaşmazlar kendini anlayacak insana açılabilirler.
Aşkta daima istediklerini elde ederler.
Farklı ve ani çıkışları vardır. Garip bir şekilde muhalif olurlar, komplekslidirler e bu kadar zeki olduklarına göre kompleks normal diyebilirsiniz sizi canınızdan bezdirebilirler söyleyeyim. Tartışırken bile sizi zekamla döverim gibi bir havaları vardır. Buna rağmen duygusal zekaları gelişmemiştir. Birileri size kendinize zaman ayırmanız gerektiğini söylese iyi olur. Yoksa hayat yanı başınızdan kayıp gider siz seyredersiniz. Değişik bir şaka anlayışları vardır ciddi ya da şaka ayrımında zayıftırlar. fakat benim de kova insanlarına tavsiyelerim var naçizane.
Tarot kartları der ki; . Tarot kartında simgesi kılıç kralıdır. Soğuk, mesafeli ve kararlı. Rengi mavidir, serinliğin ve ferahlığın rengi. Hava grubusunuz havalısınız. Yönetici gezegeniniz Uranüs sizin ayaklarınızın yere basmasına engel oluyor. Uranüs ödün vermez kişiliğinizin oluşmasında etken, bu size sıkıntı verebilir. Karşınızdaki insanlar sizi anlamayabilirler. Manevi yönden sıkıntılısınız, bugüne kadar olanlar boyunuzu aşmış vaziyette kendinize yüklenmeyin daha fazla.
Dinlenme çıktı istemeseniz de dinlenmek zorundasınız. Bu size iyi gelecek yeni kanaatlere yeni yollara kendinizi açın. Sabit fikirler sizi olduğunuz yere çakmış adeta, bazen de çocuksu kararlar verip mutlu edin kendinizi. Kuvvetli sezgileriniz size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. İyi dostlar etrafınızda, kutlama havası var.
Hayatınızda tam da şu anda ayrıntılı taslaklara ihtiyaç var. Ustasınız, kimsenin fikrine ihtiyacınız yok başkalarının etkisinden kurtulun bir an önce. Kasmayın. Yapacağınız işlerde başarı var, işlere kısa sürede hakim olacaksınız nasıl kolaylıkla aktığını görerek şaşıracaksınız.
Kılıç kralısınız fakat bir kereye mahsus zihin gücünüzle değil, duygularınızın gücüyle hareket edin. Buz dağı görüntünüzün ısınmaya başladığını hissedeceksiniz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.