SON DAKİKA
Hava Durumu

10 OCAK 2020 AY TUTULMASI ve ETKİLERİ

2020 yılının ilk tutulması 10 Ocak Cuma günü akşamı 10:21’de ve Yengeç burcunda gerçekleşecek. Yeniay anının yükselen burcu Başak. Dolayısıyla aşağıda anlatacağım etkiler en çok yükselen Başak’ların hayatında etkili olacaktır. Yengeç ve Oğlak’ta Güneş’i,Ay’ı ve yükseleni olanlar ise; aşağıda bahsedeceklerimden farklı şekillerde olsa da mutlaka etki alacaklardır. Kollektif anlamda pek çok kişi; aile ve yuva

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

2020 yılının ilk tutulması 10 Ocak Cuma günü akşamı 10:21’de ve Yengeç burcunda gerçekleşecek. Yeniay anının yükselen burcu Başak. Dolayısıyla aşağıda anlatacağım etkiler en çok yükselen Başak’ların hayatında etkili olacaktır. Yengeç ve Oğlak’ta Güneş’i,Ay’ı ve yükseleni olanlar ise; aşağıda bahsedeceklerimden farklı şekillerde olsa da mutlaka etki alacaklardır.
Kollektif anlamda pek çok kişi; aile ve yuva konusunda geçmişte yapmış olduğu fedakarlıkların karşılığını alacağını ve kendisinin en iyisini bildiğini düşünerek kolay yoldan para kazanmak isteyebilir, toplumsal statüsünü arttırarak, dileklerini, isteklerini, arzularını gerçekleştirmek adına yeni kararlar verebilir. Ancak bunun için rahatlıkla yalana da başvurabilir. Kolay yoldan para kazanma aracı olarak da; spekülatif yatırımları, yaratıcılıklarını ve eğlence gibi konuları seçebilir. Bir şekilde çalışma hayatında ve para konusunda özgürlük isteği hakim olacak gibi görünüyor.
Yine kollektif anlamda pek çok kişi; aşk hayatı ve çocukları konusunda zorlayıcı sınavlar vererek dönüşmek zorunda kalabilir. Çünkü yükselen libido, özgürlük isteği ve abartma vurgusu; bodoslama gireceği yeni aşkların başlarına bela olmasına ve/veya skandallara karışmasına sebep olabilir. İşin garibi bu kadar yüksek bir libidoya rağmen, cinsellikle ilgili çok fazla sorun yaşanması da muhtemel. Tahminen aşırı iyimserlik ve hayalcilik evlilik, ilişki ve ortaklıkların baş belası olacak ve bir şekilde bedeller ödetecek kişilere.
Ay tutulmasının bir diğer etkisi; okült konulara olan merakı coşturuyor olması. Ancak bu konuda da hayalci davranma ve gerçekleri görememe gibi bir durum söz konusu. Özellikle 14-17 Mart arasında, okült konularda insanları manipüle etmiş kişilerin ipliği bir şekilde pazara çıkabilir ve yüz bölgesinden yaralanma, körlük ve/veya hapse düşme gibi ciddi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalabilirler.
Tutulmanın yukarıda bahsettiğim etkileri en çok 1-17 Mart, 18 Temmuz-11 Ağustos ve 15-30 Ekim arasında etkisini gösterecektir. Özellikle 1-14 Mart arasında iyimserlik ve hayalcilikle, yukarıda bahsettiğim konularda kalkışılan her ne varsa, bir şekilde ortaya çıkmaz; ama 14-17 Mart arasında kaçınılmaz bir şekilde sıkıntıyı ve zorlamayı yaşatır diye düşünüyorum. 18 Temmuz-11 Ağustos arasında ise; 1-17 Mart arasında kalkışılmış ve ortaya çıkmamış ne varsa bir şekilde ortaya çıkar ve kendisini hatırlatır diye düşünüyorum. 18 Temmuz-11 Ağustos arası bir çeşit dejavu niteliğinde. Yine 15-30 Temmuz arası, 1-17 Mart ve 18 Temmuz-1 Ağustos asrasında yaşanan herşeyin sonuçlanacağı ve “kalan sağlar bizimdir” denecek bir dönem.
Yine zorlayıcı bir tutulmayla karşı karşıyayız. Yukarıda handikaplardan ayrıntılı olarak bahsettim sizlere. İyimserlik, hayalcilik ve abartma dürtünüze engel olabilir, hayat felsefenizi, ruhsallığınızı ve merhametinizi geliştirmeyi seçerseniz; gökyüzü görünümlerinden yukarıda bahsettiğim zararları görmezsiniz. Daha farkındalıklı, huzurlu biri olabilir ve çağımızın en büyük hastalığı kronik mutsuzluk ve huzursuzluktan kurtulabilirsiniz ????
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.