SON DAKİKA
Hava Durumu

15 KASIM 2020’DEKİ AKREP YENİAYININ ETKİLERİ

15 Kasım sabahı, Bursa saatiyle 08:07’de, Akrep burcunda bir yeniay meydana gelecek. Akrep burcunda yer alan bazı astrolojik noktalar da yeniaya eşlik ettiği gibi, yeniay anının yükselen burcu da Akrep. Yani; burcu, yükseleni ve Ay’ı Akrep olan herkes, yeniayla ilgili çok bariz etkiler alacak. Yeniayın en temel etkisi, pek çok kişinin; bilinçaltında yer etmiş olan

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2020 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2020 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

15 Kasım sabahı, Bursa saatiyle 08:07’de, Akrep burcunda bir yeniay meydana gelecek. Akrep burcunda yer alan bazı astrolojik noktalar da yeniaya eşlik ettiği gibi, yeniay anının yükselen burcu da Akrep. Yani; burcu, yükseleni ve Ay’ı Akrep olan herkes, yeniayla ilgili çok bariz etkiler alacak.
Yeniayın en temel etkisi, pek çok kişinin; bilinçaltında yer etmiş olan travma, blokaj, korkular vs. ne varsa bunları dönüştürmek için çaba sarf etmek istemesi. Bunu yapmayı seçmeyenlerin ise, gökyüzündeki yoğun Akrep vurgusunun etkisiyle cinselliğe kafaya takarak; içindeki kıskançlıklara engel olamayacak davranışlara ve manipülatif hareketlere girerek, kendine ve bilinçaltına daha çok zarar verecek olması ama bunun farkında da olmaması.
Yeniayın olduğu günden önceki gün Mars retrosu bitmiş olacak. Ülkemizdeki evlilik ve ilişkilerin, freni patlamış bir şekilde bitiş ve dönüşüm etkisine gireceği ve ciddi darbeler alacağı Akrep yeniayıyla beraber; kıskançlık, kavga ve cinnet sebepli kadın cinayeti haberlerinde artışlar duyabiliriz.
Ekonomik sorunlar ve/veya problemler evlilik, ortaklık veya ilişkilerdeki sorunların başlatıcısı olsa da aslında neredeyse herkes; öz değerini ortaya koymak ve hayatında önemli değişiklikler yapmak isteyeceği için yaşanacaktır ayrılıklar.
Partnerler arasında, çocuklarının velayeti konusunda inanılmaz kavga dövüşler olabilir ve entrikalar dönebilir. Akrep yeniayından en çok çocuklar etkilenecekler ve anne-babalarının arasında kalacaklar gibi görünüyor. Evliliklerdeki sorunlar, çocuklar için daha sakin bir şekilde çözümlenmeye çalışılırsa daha iyi olacaktır.
Ülkemizdeki spekülatif yatırımların da önemli testlerden geçeceği Akrep yeniayında, yatırımlar konusunda akla hayale gelmedik gelişmeler ve ezber bozan durumlar meydana gelebilir. Halk, ekonomi yönetimine karşı sert tutumlar sergileyebilir. Akrep yeniayı, ülkemiz ekonomisi ve yatırım araçlarında bundan sonra meydana gelecek her şeyin başlatıcısı olacak gibi görünüyor.
Yeniayın sonrasında, 30 Kasım’daki Ay tutulmasına kadar olan süreçte; can sıkıcı deprem haberleri alma ihtimalimiz de var maalesef.
Akrep burcu özelliği yoğun, ülkemiz astrolojik haritası Akrep yeniayından çok bariz etkiler alacak. Bizler de bundan nasibimizi alacağız elbette. Ama bu yeniay aslında bizleri çok yönlü olmaya, dünyada olup bitenin farkında olmamız konusunda dönüşmeye sevk etmeye geliyor.
Büyük bir dönüşümün eşiğindeyiz ve bu yeniay sonrasında çok önemli dengeler değişecek ülkemizde.
Yaşayacağımız değişim ve dönüşümlerin alan hızıyla gerçekleşmesi için neler mümkün?
Sevgilerimle…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.