SON DAKİKA
Hava Durumu

19 AĞUSTOS ASLAN YENİAYININ ETKİLERİ

19 Ağustos Çarşamba sabahı, Bursa saatiyle 05:42’de Aslan burcunda bir yeniay meydana geldi. Yeniay anında aynı zamanda Aslan burcu yükseliyordu. Yani Aslan semboliklerinin çok yoğun olacağı bir yeniay diyebilirim. Özellikle yükselen Koç, yükselen İkizler, yükselen Aslan, yükselen Akrep, yükselen Yay ve yükselen Kova’lar, önümüzdeki 15 gün boyunca bu yeniaydan bariz etkiler alacaklar. Diğer yükselenlerin alacağı

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

19 Ağustos Çarşamba sabahı, Bursa saatiyle 05:42’de Aslan burcunda bir yeniay meydana geldi. Yeniay anında aynı zamanda Aslan burcu yükseliyordu. Yani Aslan semboliklerinin çok yoğun olacağı bir yeniay diyebilirim. Özellikle yükselen Koç, yükselen İkizler, yükselen Aslan, yükselen Akrep, yükselen Yay ve yükselen Kova’lar, önümüzdeki 15 gün boyunca bu yeniaydan bariz etkiler alacaklar. Diğer yükselenlerin alacağı etkiler ise, daha çok haritalarında Aslan burcunda bir astrolojik noktaları olması durumunda ortaya çıkacaktır. Bu da ancak kişiye özel harita değerlendirmesi yapılarak netleştirilebilir.
Yeniayda genel olarak; her şeyin doğrusunu bildiğini düşünüp başka insanların sözlerini dinlememe, gelecek hedeflerini gerçekleştirmek ve kendini göstermek adına yenilikçi para kazanma yöntemlerini deneme ve büyük oynama, diğer insanlar üzerinde güç ve otorite kurmak isteme ve zirveye ulaşabilmek için sonunu düşünmeden atılımlarda bulunma vurgusu söz konusu yükselen Aslan’lar için.
Yükselen Aslan’lar bu yüzden, özellikle akrabalardan ve birlikte iş yapılan kişilerden düşmanlık görme, hali hazırda yürütülmekte olan iş ve projelerin bozulması ve para kayıplarına uğrama durumu söz konusu olabilir. Ortaklaşa gelirlerde ciddi belirsizlikler söz konusu.
Gelecek hedeflerini gerçekleştirmek adına çok çalışmak işkolikliği de beraberinde getirerek, sağlığın ihmal edilmesi ve bu yüzden çeşitli sağlık sorunlarının oluşmasına sebep de olabilir. Yükselen İkizler, yükselen Aslan ve yükselen Kova’ların; dişler, eklemler, cilt sorunları, kadınlarda rahim, yumurtalık ve göğüslerle ilgili sorunlar ve de lenf gibi vücut sıvılarıyla ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir.
Yeniayda sağlığa önem verilmesi gerektiğine dair ekstra bir vurgu söz konusu olduğundan; özellikle yükselen İkizler, yükselen Aslan ve yükselen Kova’lar çeşitli kazalara uğrama ve bu yüzden kemik kırılmaları, burkulmalar gibi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirler. Aceleci hareket etmemeye çok dikkat etmeleri gerekiyor bu yükselenlerin.
Egonun tavan olduğu Aslan yeniayı elbette ilişkileri de etkileyecektir. Özellikle yükselen Koç, yükselen Yay ve yükselen Kova’lar; mevcutta yürümekte olan evlilik veya ilişkilerinden sıkılarak yeni ilişkilere yelken açmak isteyebilirler. Bunun sonucu aileleri ve evlatlarından kopmalarına sebep olacak büyük problemleri de beraberinde getirebilir. Bu konuda kendilerini frenlemeye dikkat etmeleri gerekiyor.
Özellikle borsa gibi spekülatif yatırımlar konusunda da kesinlikle risk alınmamalı bu ay sonuna kadar. Bu yeniayla birlikte altın fiyatlarında ciddi bir artış beklesem de altına yatırım konusunda da aceleci ve abartılı risklere girmenin çok doğru olmayacağı görüşündeyim. Temkinli hareket edilmeli altın konusunda da.
Faiz oranları ile ilgili belirsizlikler de çok olduğundan; büyük çaplı borçlara girmek, kredi çekmek gibi durumlardan da uzak durmanızda fayda var bu dönemde. Özellikle yükselen Koç, yükselen Aslan ve yükselen Akrep’ler yatırımlarında abartılı davranmamaya ve büyük borçlara girmemeye çok dikkat etsinler!
Özetle; bu yeniayda kim aceleyle, fevrilikle ve egosuna kapılıp hareket ederse, aslında en büyük kötülüğü kendisine yapıyor olacak denebilir. Yeniay yeni başlangıçlar, Aslan da risk ve cesaret demek olsa da yeni projelere girişmek ve risk almak için doğru zaman hiç değil.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.