SON DAKİKA
Hava Durumu

2 EYLÜL BALIK DOLUNAYI ve ETKİLERİ

2 Eylül Çarşamba sabahı Bursa saatiyle 08:22’de Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay anında Terazi burcu yükseliyor. 31 Ağustos’tan itibaren hissettirmeye başladığı etkileri zorlu olsa da, belli konularda korunmaların da olduğu bir dolunay bu. Dolunaydan en çok etkiyi yükselen Terazi’ler, az sonra bahsedeceğim konular üzerinden alacaklar. Özellikle 25 Şubat – 5 Mart arasında doğan

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

2 Eylül Çarşamba sabahı Bursa saatiyle 08:22’de Balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay anında Terazi burcu yükseliyor. 31 Ağustos’tan itibaren hissettirmeye başladığı etkileri zorlu olsa da, belli konularda korunmaların da olduğu bir dolunay bu.
Dolunaydan en çok etkiyi yükselen Terazi’ler, az sonra bahsedeceğim konular üzerinden alacaklar. Özellikle 25 Şubat – 5 Mart arasında doğan Balık burçları ise; bazı konularda gerçekleri öğrenecek veya bazı konularda karar ya da sonlanmalar yaşayacaklar. Bu konular yükselen burçlarına ve haritalarına göre değişkenlik gösterecek.
Kollektif anlamda; daha önce sağlık ve çalışma hayatı konusunda hile hurda ile aldatılan pek çok kişi, bu konularda kendisinden gizlenen gerçeklerin farkına varacak bu dolunayla beraber. Ancak yine de tüm gerçekler ortaya çıkamayacak, hatta üstü biraz cilalanacak gibi görünüyor. Ayrıca dolunaydaki korunma etkisinden kaynaklı olarak, sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili ortaya çıkan olumsuz durumların sonu düşünüldüğü kadar kötü olmayabilir de.
Ortaklaşa parasal gelirler ile ilgili mücadelelerden ve çalışma hayatındaki belirsizliklerden kaynaklı olarak, ev ve yuva konularında ciddi zorlanmalar yaşanabilir bu dolunayda. Evliliklerde para yüzünden, özellikle daha önce girilmiş borçlar yüzünden büyük kavgalar ve tartışmalar çıkması oldukça olası.
Evlilikler, uzun süreli ilişkiler ve ortaklıklarda bencilce hareketlere karşı çok dikkatli olunması gerekiyor. Çünkü bu tüm tartışma ve maddi kayıpların sebebi bencillik olacak, evlilik ve ortaklıklar dolunayın ana gündemi olacak gibi görünüyor.
Balık dolunayı ülkemizin haritasında da özellikle bu hafta boyunca önemli etkiler yapacak gibi görünüyor. Uluslararası ilişkilerimiz ve dış ticaretimizle ilgili bazı gerçeklerin farkına varabiliriz. Ülkemizdeki bazı çok uluslu şirketlerin pazardan çekilme veya küçülme gibi haberlerini alabiliriz.
Eylül ayının ilk görünümü sonlanma enerjisi bol Balık dolunayı oldu. Eylül ayında bizi bekleyen potansiyel diğer durumlarla ilgili olarak hazırladığım yazıyı da birkaç gün içinde sizinle paylaşıyor olacağım…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.