SON DAKİKA
Hava Durumu

2017 Yeni yıl

Yazının Giriş Tarihi: 03.01.2017 10:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.01.2017 10:22

Öyle bir zamanı yaşıyoruz ki saatler, günler, haftalar, aylar ve yıllar daha değerli ve anlamlı olmaya başladılar. Hem çok hızlı geçiyor hem de her gün yeni bir olaya gebe. Artık geçtiğimiz yıl olarak adlandırılan 2016 içerisinde hemen hemen her ay bir hadise olumlu ya da olumsuz vukua geldi. En önemlisi de 15 Temmuz hain saldırısıydı.
Gerek sınırlarımız içerisinde ve gerekse sınır ötesinden ülkemize taciz edilen terör olaylarının birçoklarına şahit olduk. Bu bir gerçek ki yaşanan tüm bu olumsuzlukların etkisini az da olsa piyasalarda yansımalarını hissetmekteyiz. Ülke içerisinde kaos, istikrarsızlık isteyenlerin boş durmadıklarını görmekteyiz.
Yaşanan her hadiseyi aklıselim bir ruh haliyle okumakta fayda vardır. Elbette gerginleşiyoruz, öfkeleniyoruz, kinleniyoruz ama bu ruh halimiz bizi kör ederse planın ve resmin tamamını görmekte zorlanırız. 2016 yılı zor geçti. Tüm iyi niyet temenniler 2017 ye bırakıldı.
Ümitlenme yılı olarak yeni yıl görüldü.
Gel gör ki yeni yıla yine bir terör saldırısı ile girmek bu yılın da nasıl geçeceği hakkında ipucu mu veriyor, diye soru geliyor aklımıza. Ülkemizin birlik ve beraberlik yolunda, kardeşlik duygularıyla hareket etme rehberiyle hareket edildiği sürece hiç bir iç ve dış hain mihraklar amacına ulaşamayacaktır. Ülkenin kalkınma hedefleri 2017 yılında da hızla devam edecek ve bilhassa milli ruh ile büyüme hedeflerine hızla ulaşılacaktır.
Milletçe 2017 yılından beklentilerimizin olduğunu geçmişteki yaşanan olumsuzlukları bu yıl içerisinde telafi etme ümidini taşıyoruz.
İçinde bulunduğumuz yeni yılın başta memleketimizde ve diğer tüm İslam âleminde barış ve huzurun hâkim olduğu bir yıl olarak tarihin sayfalarına geçmesini temenni ediyorum.
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.