SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 ‘de Koç dolunayının etkileri

Bu gece, Bursa saatiyle 00:05’te, Koç burcunda bir dolunay meydana geldi. Aslında etkilerini 30 Eylül günü itibariyle göstermeye başlayan dolunay anında Yengeç burcu yükseliyordu. Dolunay olası nasıl etkiler verebilir, gelin hep beraber bir göz atalım. Öncelikle dolunayın ana vurgusunun statü kaybı olduğunu belirtmeliyim. Kollektif anlamda pek çok kişi, statüsünü ve elindeki gücü kaybetmemek adına her

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2020 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2020 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bu gece, Bursa saatiyle 00:05’te, Koç burcunda bir dolunay meydana geldi. Aslında etkilerini 30 Eylül günü itibariyle göstermeye başlayan dolunay anında Yengeç burcu yükseliyordu.
Dolunay olası nasıl etkiler verebilir, gelin hep beraber bir göz atalım.
Öncelikle dolunayın ana vurgusunun statü kaybı olduğunu belirtmeliyim. Kollektif anlamda pek çok kişi, statüsünü ve elindeki gücü kaybetmemek adına her türlü entrikaya girebilecek ve savaşı verebilecek halde.
Ülkeler arası ilişkilerde kriz ortamı doğuracak kendi haklı gösterme mücadeleleri, entrikalar, güç savaşları ve uluslararası ilişkileri belirsizliğe götürecek durumlar Koç dolunayına damgasını vuracak gibi görünüyor.
Bu durum bana, uzun zamandır uyarılarda bulunduğum savaş olgusunun kapıda olduğunu düşündürdü açıkçası. Önümüzdeki 15 günlük süreçte birbirine girecek 2 ya da 3 ülke var bence.
Hatta ülke liderlerinden biri, uluslararası politikada yarattığı bir kriz yüzünden entrikaya kurban olarak, sürgün edilmek veya kaçmaya zorlanmak gibi bir durum yaşayabilir. Yani devrimle bulunduğu yerden düşecek bir dünya lideri olacak tahminimce.
Ülkemizde bu dolunay sonrasındaki birkaç gün içinde; özellikle banka borçları, vergiler, spekülatif yatırımlar konusunda ciddi olaylar cereyan edebilir. Altın ve döviz uçuşa geçerken, mevduat ve kredi faizlerinde de ciddi artışlar olur diye tahmin ediyorum.
Elbette bu durum iş hayatını ve çalışanları olumsuz yönde etkileyecektir. Özellikle ülkemiz iş camiasındaki olası olumsuzlukları ve kayıpları önlemek için esnek tedbirler alınması gerekiyor dolunay haritasına göre. Yoksa çok fazla şirketin konum kaybı, hatta iflas haberlerini almaya başlayabiliriz.
Dolunayın burçlara olan kişisel etkisini, dolunayla ilgili ayrıntılarla beraber, sosyal medya hesaplarım üzerinden yaptığım canlı yayınla anlattım ve Youtube kanalıma yükledim. Merak edenler kanalıma göz atabilirler.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.