SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 EKİM AYINDA GÖKYÜZÜ

Ekim ayıyla beraber, zorlu başlayan 2020’nin son çeyreğine girmiş bulunuyoruz… İnsanlar arasındaki gerginlikler ve dünya liderleri arasındaki güç savaşları, Mars retrosunun etkisiyle sessiz ve derinden ilerlemeye devam edecek bu ay. Özellikle 2 Ekim gece yarısı gerçekleşecek Koç dolunayının etkisini 30 Eylül ve 1 Ekim’de göstermeye başlamasıyla beraber, bazı ülkeler arasındaki gerginlikler, farklı ülkeleri de içine

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Ekim ayıyla beraber, zorlu başlayan 2020’nin son çeyreğine girmiş bulunuyoruz…
İnsanlar arasındaki gerginlikler ve dünya liderleri arasındaki güç savaşları, Mars retrosunun etkisiyle sessiz ve derinden ilerlemeye devam edecek bu ay. Özellikle 2 Ekim gece yarısı gerçekleşecek Koç dolunayının etkisini 30 Eylül ve 1 Ekim’de göstermeye başlamasıyla beraber, bazı ülkeler arasındaki gerginlikler, farklı ülkeleri de içine katarak bir çığ gibi büyüyebilir.
12 Ekim’de Merkür retrosu başlayacak ve ayın sonunda hala daha bitmemiş olacak. Özellikle bu tarihten sonra 21 Ekim’e kadar olan süreçte; dünya arenasında “filler tepişirken”, ülkemiz de bu işin içine çeşitli entrikalarla dahil edilmeye ve “tepişen fillerin ezdiği çim” yerine konmaya çalışılabilir. Bu noktada bizim ülke olarak yapabileceğimiz en iyi şey; başka ülkelerin gazına gelip agresif tavırlara girmemek ve doğru bir dış politika yönetimi yaparak kendimizi korumak olacaktır!
Corona’nın iyice arttırdığı ve hala kendisini toparlayamayan küresel ekonomik sıkışma; parayı ve statüyü kaybetmek istemeyen herkesin, yaklaşık 2 aydır gayet agresif ve aceleci mücadeleler içinde olmaya devam etmesine sebep oluyor. Ekim ayının ilk 3 haftası bu etki devam edecek. Hatta ülkeler arasındaki gerginliklerin temel sebeplerinden biri de bu olacak.
16 Ekim’de Terazi burcunda yeniay var ve etkisini ayın sonuna kadar bir şekilde gösterecek. Ayrıca 15-31 Ekim arasında, 10 Ocak 2020’de gerçekleşen Ay tutulmasının etkisini tekrar hatırlatacağı görünümler mevcut. Bu tarih aralığında; altın ve gümüş fiyatları dünya çapında artacak ve bu da tüm para birimlerinin daha da değersizleşmesine yol açacaktır.
Bu noktada biz de ülke olarak ciddi etkiler altında olacağız. Ülkemizde bu tarih aralığında hem altın hem de döviz ciddi anlamda artabilir ve borsada çöküşler meydana gelebilir. Bu dönemde spekülatif yatırımlarınızla ilgili ani işlemler yapmamanızı tavsiye ederim. Çünkü parası değer kaybeden ülkelerden biri de biz olacağız gibi görünüyor.
21 Ekim itibariyle Lilith Boğa burcuna geçecek. Bu tarihten itibaren dünya piyasalarından likit paranın kaybolması önlenemez bir hale gelecektir. İnsanların yoksullaşmasının ve açgözlülüğünün ciddi anlamda artacağı Lilith Boğa geçişi, asıl Kasım ayında etkisini daha çok gösterecek.
Ortalık bu kadar karışırken, “ülke liderleri yeni çözüm yolları düşünmeyecek mi” diye soracak olursanız; düşünecekler ama çözümü daha çok birbirlerinin arkasından dolap çevirerek bulmaya çalışacaklar diyebilirim. Büyük ihtimalle bir başka ülkenin dünyadan silinmesini isteyerek (bence silinmesini istedikleri ülke ABD), ya da onun gücünü ele geçirmeye çalışarak çözüm düşüneceklerdir.
Yani bu dönemde kollektif bir çözüm düşüncesi olmasına veya bu durumun kısa vadede çözülmesi olasılığına ihtimal vermeyin derim. Bu düşünce yüzünden global ekonomik çilemiz daha devam edecektir bir süre daha maalesef. Hatta insanlık ciddi anlamda bir kıtlık sürecine girecektir.
Zor günler daha yeni başlıyor. Cebinizdeki paraya sahip çıkın…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.