SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 KOVA YENİAYI ve ETKİLERİ

2019 yılını kapatırken 26 Aralık’ta yaşadığımız Güneş tutulması ve 2020 yılının başında 10 Ocak’ta yaşadığımız Ay tutulmasından sonra; 25 Ocak’ta yılın ilk yeniayını yaşayacağız. Yeniay, Bursa saati ile 00:42’de ve Kova burcunda gerçekleşecek. Kova’da Güneş’i, Ay’ı ve önemli astrolojik noktaları olanlar yeniaydan mutlaka etkileneceklerdir. Bu etkilerin hangi konularda olacağı bireysel haritalarına göre değişecektir elbette. Yeniay

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

2019 yılını kapatırken 26 Aralık’ta yaşadığımız Güneş tutulması ve 2020 yılının başında 10 Ocak’ta yaşadığımız Ay tutulmasından sonra; 25 Ocak’ta yılın ilk yeniayını yaşayacağız.
Yeniay, Bursa saati ile 00:42’de ve Kova burcunda gerçekleşecek. Kova’da Güneş’i, Ay’ı ve önemli astrolojik noktaları olanlar yeniaydan mutlaka etkileneceklerdir. Bu etkilerin hangi konularda olacağı bireysel haritalarına göre değişecektir elbette. Yeniay anında Terazi burcu yükseldiği için; aşağıda anlatacağım yeniay etkileri büyük oranda hissedenler ise yükselen Terazi’ler olacaktır.
Kolektif anlamda yeniayda baskın olan enerji aile ve yuva ile ilgili. Hane konusunda bireysel ve marjinal tavırlar içinde olunsa da, özellikle evlatlara daha iyi bir gelecek sağlamak adına kuruntulu tavırlar sergilenebilir, evlatlar için düşünmeden ve her zamankinden daha fazla para harcanabilir. Evladına kıyamama, onun için kendini feda etme, bir de üstüne üstlük hayatın genelinde fazla düşünmeden ve kör bir iyimserlikle hareket etme gibi bir gökyüzü görünümü de olduğu için olacaktır tüm bunlar. Hem çalışma hayatı yoluyla gelen paranın kısıtlı olması, hem iş hayatında yaşanması muhtemel problemler, hem de evlatlar için yapılan abartılı harcamalar yüzünden bütçenin zarar görmesiyle; eşler birbirini fazlasıyla eleştirebilir ve aralarında ani problemler meydana gelebilir.
Anlayacağınız; hem para akışında beklenenin gelmemesi, hem de harcama kalemlerinin abartılı tavırlar sebebiyle artmış olması gibi bir durum söz konusu bu yeniayda. Halbuki yeniay tasarruf yapın diyor ????
Bu yeniayda, özelikle yükselen Başak, Terazi ve Akrep’ler de; sinsi bir şekilde ilerleyen ve  bir anda ortaya çıkması muhtemel boyun fıtıklarına dikkat etsinler, ense bölgelerini korusunlar ayrıca.
Her zamanki gibi bu yeniayda da çıkarılması gereken bir ders var. Yeniayın yukarıda anlattığım umarsızca para harcama potansiyeline uymayarak, gökyüzünün coşturduğu adama ve merhamet duygusunu; içselleşmesini, farkındalığını ve inançlarını geliştirmeye adayanlar olumlu yönde etkileneceklerdir.
Sevgilerimle.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.