SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN AKREP BURCU

Yıl boyunca evlilik ve ortaklıklarınızda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta, miras gibi konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok çalışma hayatınız, hayat rutinleriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2019 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2019 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca evlilik ve ortaklıklarınızda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta, miras gibi konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok çalışma hayatınız, hayat rutinleriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; bireysel maddi gelirleriniz konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; evlilik ve ortaklıklarınızdaki sıkıntıları gidererek; kişiliğinizi daha net bir şekilde ortaya koyma konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; yakın çevreniz, kardeşleriniz ve eğitim hayatınız konusunda büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; yakın çevreniz, kardeşleriniz ve eğitim hayatınız konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte aile ve yuvanızda yapmış olduğunu fedakarlıkların size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; idealleriniz, inançlarınız, akademik hayatınız konusunda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; sosyal hayatınızda ve arkadaşlıklarınızda, yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim hayatınız ve bütçeniz sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; sosyal hayatınız ve arkadaşlıklarınız ile aşk ve çocuklar arasında kalabilirsiniz, kariyerinizde ve toplumsal statünüzde sıkıntılar olabilir. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, sosyal hayatınızda ve arkadaşlıklarınızda kendinizi ön plana çıkarma konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; aile ve yuvanız konusunda zorlanabilir, kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili sıkıntılardan kurtulmak için çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; kariyerinizi ve toplumsal statünüzü iyileştirmek yerine, aileyi ve yuvayı seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; çok yakından ortaklaşa parasal ilişkiler, vergi, sigorta, miras gibi konularda gerginlikler olabilir. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında, çalışma hayatınızı, hayat rutinlerinizi, sağlığınızı iyileştirmek isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi ortaklaşa parasal konular, vergi, sigorta ve miras konusunda yaşadığınız gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; aşk ve çocuklar konusunda, eğlence hayatında ve yaptığınız spekülatif yatırımlarla ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; ortaklaşa gelir elde ettiğiniz kişilere karşı sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; aşk, çocuklar, spekülatif yatırımlar ve eğlence konusunda gizlilik içinde davranabilir, gizemli ve acayip aşklara yelken açabilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; çalışma hayatında öne çıkmak için bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, çalışma hayatınızda ve hayat rutinlerinizdeki aşırı davranışlarınız nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; çalışma hayatınız, sağlığınız, hayat rutinleriniz ve evcil hayvanlarınıza gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bu konularda en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.