SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN ASLAN BURCU

Yıl boyunca kariyeriniz ve toplumsal statünüzde, maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok idealleriniz, yabancılarla olan ilişkileriniz ve akademik hayatınıza ilişkin sıkıntıların çözülmesi için çaba sarfetmek steyebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2019 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2019 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca kariyeriniz ve toplumsal statünüzde, maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok idealleriniz, yabancılarla olan ilişkileriniz ve akademik hayatınıza ilişkin sıkıntıların çözülmesi için çaba sarfetmek steyebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif yatırımlarınız ve eğlence hayatınız konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; kariyer hayatınıza ve toplumsal statünüze ilişkin sıkıntıları gidererek; aile ve yuvanızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; çalışma hayatınız, hahat rutinleriniz ve sağlığınız konusunda büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; çalışma hayatınız, hayat rutinleriniz ve sağlığınız konusunda konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte insanlara yapmış olduğunuz hizmetlerin ve çalışma ortamında yapmış olduğunuz iyiliklerin size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; sosyal hayatınız ve arkadaşlıklarınızda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; bireysel gelirleriniz konusunda, aşk hayatınız ve çocuklarınız sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; bireysel kimliğinizle evliliğiniz arasında kalabilirsiniz ve bilinçaltınızda karmaşalar olabilir. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, kimliğinizi ortaya koymanız konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; evlilik ve ortaklığınızda ilerlemekte zorlanabilir ve bireysel kimliğinizi ortaya koymak için ekstra çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; bireyselliği tercih etmeniz gerekirken, evlilik ve ortaklığınızı seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; sosyal çevrenizde ve arkadaşlıklarınızda gerginlikler olabilir. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında, ideallerinizi, akademik hayatınızı ve yabancılarla ilişkilerinizi şifalamak isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi sosyal hayatınız ve arkadaşlıklarınızdaki gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; ortaklaşa parasal gelirleriniz, vergi, sigorta ve miras gibi konularda ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; sosyal hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki gerginlikler sebebiyle sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta ve miras konularında gizlilik içinde davranabilir, hatta bu konularda gizemli ve acayip işlere girişmek isteyebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; ideallerinizi gerçekleştirmek ve akademik anlamda ön plana çıkmak için bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, çok da yakınınız olmayan ve/veya yabancı kökenli insanlar önünde sergilediğiniz aşırı davranışlar nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; ideallerinizi gerçekleştirmeye, inançlarınıza, akademik hayatınıza ve yurtdışıyla yaptığınız sözleşmelere gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; çok da yakınınız olmayan ve/veya yabancı kökenli insanlar önünde en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.