SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN BALIK BURCU

Yıl boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz ve bütçeniz konusunda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle aile ve yuvanız konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok bireysel maddi gelirlerinizle ilgili sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2020 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2020 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz ve bütçeniz konusunda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle aile ve yuvanız konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok bireysel maddi gelirlerinizle ilgili sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; kariyeriniz ve toplumsal statütünüzle ilgili yaşadığınız sıkıntılar konusunda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında, yakın  çevreniz, kardeşleriniz, eğitim hayatınız ve bütçenizle ilgili sıkıntıları gidererek; ortaklaşa parasal gelirleriniz, vergi, sigorta ve miras konularında kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyma konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizdeki sıkıntılar konusunda çok çabalayabilir, ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte kısıtlanma altında kalmak pahasına başkalarına yaptığınız iyiliklerin ve fedakarlıkların size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif yatırımlarınız ve eğlence hayatınız konusunda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; evliliğiniz ve iş ortaklıklarınız konusunda zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; evliliğiniz ve iş ortaklıklarınızla, bireysel kimliğiniz arasında kalabilirsiniz, çalışma hayatınızda, hayat rutinlerinizde, sağlığınızda ve evcil hayvanlarınızla ilgili konularda sıkıntılar olabilir. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, evliliğiniz ve iş ortaklıklarınızda kendinizi ön plana çıkarmanızı zorlayacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; bilinçaltınızda sizi kemirip duran düşünceler ve kısıtlanmalarınız sebebiyle zorlanabilir ve çalışma hayatınız, sağlığınız, hayat rutinlerinizle ilgili sıkıntılardan kurtulmak için çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; bilinçaltınızda sizi kemirip duran düşünceler ve kısıtlanmalarınız yerine, çalışma hayatınız, sağlığınız ve hayat rutinlerinizi seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; aile ve yuvanızda sıkıntılar olabilir, eğlence hayatında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında bireysel para gelirlerinizi iyileştirmek isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi, hane içinde yaşadığınız gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; bireysel kimliğinizle ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; hane içindeki ilişkilerinizde sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; bireyse kimliğinizi ortaya koyarken gizlilik içinde davranabilir, gizemli ve acayipdavranışlar sergileyebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; bireysel para gelirleriniz yoluyla öne çıkmak için bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, bu konudaki ölçüsüz davranışlarınız nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; biresyel para gelirlerinize gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bu konularda en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilir, özdeğerinizi yok sayabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.