SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Yıl boyunca idealleriniz, inançlarınız, akademik hayatınız, yabancılarla yaptığınız anlaşma ve sözleşmeler konusunda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle kariyeriniz ve toplumsal statünüz konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok ortaklaşa parasal gelirleriniz, vergi, sigorta ve miras gibi konulara ilişkin sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2019 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca idealleriniz, inançlarınız, akademik hayatınız, yabancılarla yaptığınız anlaşma ve sözleşmeler konusunda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle kariyeriniz ve toplumsal statünüz konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok ortaklaşa parasal gelirleriniz, vergi, sigorta ve miras gibi konulara ilişkin sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; aile ve yuvanız konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; idealleriniz, akademik hayatınız ve yanabcılarla yaptığınız anlaşma ve sözleşmelere ilişkin sıkıntıları gidererek; yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif gelirleriniz ve eğlence hayatınız konusunda büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif gelirleriniz ve eğlence hayatınız konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte insanlara yapmış olduğunuz hizmetlerin ve çalışma ortamında yapmış olduğunuz iyiliklerin size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; sosyal hayatınız ve arkadaşlıklarınızda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; bireysel gelirleriniz konusunda, aşk hayatınız ve çocuklarınız sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; bireysel kimliğinizle evliliğiniz arasında kalabilirsiniz ve bilinçaltınızda karmaşalar olabilir. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, kimliğinizi ortaya koymanız konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; çalışma hayatınızda, hayat rutinleriniz, sağlığınız  ve evcil hayvanlarınız konusunda zorlanabilir ve bilinçaltı kısıtlanmışlıklarınızdan kurtulmak için çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; bilinçaltınızı şifalamak yerine, hayat rutinlerinizle uğraşmayı seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; kariyer hayatınızda gerginlikler olabilir. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında, ortaklaşa parasal gelirlerinizi, vergi, sigorta, miras gibi konularınızı şifalamak isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi kariyer hayatınızdaki gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; evlilik ve ortaklıklarda ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; kariyer hayatınızda sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; evliliğiniz ve ortaklığınızda gizlilik içinde davranabilir, hatta bu konularda gizemli ve acayip işlere girişmek isteyebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; ortaklaşa parasal konularda, vergi, sigorta ve miras konusunda ön plana çıkmak için bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, ortaklaşa parasal konularda sergilediğiniz aşırı davranışlar nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; ortaklaşa parasal konularda, vergi, sigorta ve miras konularında gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bu konularda en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.