SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN KOÇ BURCU

Genel olarak; yıl boyunca maddiyat konusundaki düşüncelerinizde marjinal değişiklikler olabilir. Yılın ikinci yarısı itibariyle yakın çevrenizle olan iletişiminiz, ilişkileriniz ve eğitim hayatınız konusunda büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok bireyselliğinizi ortaya koyma konusunda savaş verebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir: 4

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2019 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2019 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Genel olarak; yıl boyunca maddiyat konusundaki düşüncelerinizde marjinal değişiklikler olabilir. Yılın ikinci yarısı itibariyle yakın çevrenizle olan iletişiminiz, ilişkileriniz ve eğitim hayatınız konusunda büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok bireyselliğinizi ortaya koyma konusunda savaş verebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; idealleriniz, inançlarınız, yurtdışı ve yabancılarla olan ilişkileriniz ve yaptığınız anlaşma-sözleşmeler, akademik hayatınız gibi konularda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; evlilik ve ortaklık konusunda yeni başlangıçlar yapmak ve geçmişte bireyel para gelirleriniz konusunda yaşamış olduğunuz sıkıntıları gidererek; çalışma hayatınızda ve hayat rutinlerinizde iyileştirme yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; kariyeriniz adına büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; kariyeriniz ve toplumsal statünüz konusunda çaba sarfetmenizi gerektirecek durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte kariyer hayatınızdaki kişiler ve toplum için yaptığınız iyiliklerin size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; yakın çevreniz ve/veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde ve yaptığınız anlaşma ve sözleşmelerde sizi zorlayacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında;  iş ortaklıklarınızda, çalışma hayatınız ve yabancı yatırımlarınız sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; aşk, çocuklar ile sosyal çevreniz arasında kalabilir ve aile hayatında işlerin geçmişteki gibi iyi gideceğiniz düşünebilirsiniz. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, aşk ve çocuklar konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; dilek, istek ve hayallerinizi gerçekleştirmek konusunda zorlanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar olabilir. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; aşkı ve/veya çocuklarınızı tercih etmeniz gerekirken, sosyal hayatınızı ve dileklerinizi gerçekleştirmeyi seçmenizden kaynaklı ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; artan tutkunuzla, yakın çevreniz tarafından çekici bulunabilir ve yakın çevrenizden kişilerle şanslı aşk bağlantılarına girebilirsiniz. Ancak 1-25 Haziran arasında partner seçiminiz çok doğru olmayabilir. 6-22 Nisan arasında, artan cinsel arzularınız ve tutkularınız nedeniyle; bireyselliğinizi hızlıca ortaya koymak adına aşkın yerine cinselliği koyabilirsiniz. 4-18 Nisan arasında; müzik ve sanata olan yeteneğinizin arttığını farkederek, bu konularda eğitim almak isteğinde olabilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; bilinçaltındaki zayıflıklarınızı kapatmak adına, yakın çevrenizden kişilerle gireceğiniz cinsel maceralar sebebiyle başınıza gelebilecek skandallara dikkat!
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; gizlilikten hoşlanabilir ve zengin bilinçaltınız sayesinde, her türlü gizemli ve acayip işlere merak salabilirsiniz. Ancak zehirlenmeye ve çeşitli enfeksiyonlara karşı dikkat etmelisiniz. Yoksa hastanelik olabilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; bireysel anlamda kendinizi ortaya koyarken normalden çok daha inatçı, enerjik ve agresif davranabilirsiniz. Özellikle 19-30 Temmuz arasında, artan şiddet içgüdüsü nedeniyle meydana gelebilecek yaralanmalara ve kas ağrılarına dikkat!
10 Eylül – 14 Kasım arasında; bireyselliğinizi ortaya koyarken öfkenizi bastırabilir, daha sakin ama bencil ve alıngan davranabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bireyselliğinizi bencil bir şekilde gireceğiniz dürtüsel ilişkilerle ortaya koymaya çalışabilir, sadece kendinizini doğru düşündüğüne inanarak, kendinize ve ilişkiye girdiğiniz insanlara dürüst davranmayabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.