SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN OĞLAK BURCU

Yıl boyunca aşk hayatınız, çocuklarınız ve spekülatif yatırımlarınız konusunda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle çalışma hayatınız, sağlığınız ve hayat rutinlerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok aile ve yuva konusundaki sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2019 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2019 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca aşk hayatınız, çocuklarınız ve spekülatif yatırımlarınız konusunda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle çalışma hayatınız, sağlığınız ve hayat rutinlerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok aile ve yuva konusundaki sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarfedebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; bilinçaltınızdaki sıkıntıların artmasıyla, bunların verdiği iç bunaltısından kurtulmak için çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; aşk hayatınız, çocuklarınız ve spekülatif yatırımlarınız konusundaki sıkıntıları gidererek; kariyeriniz ve toplumsal statünüz konusunda kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyma konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; bireysel kimliğinizi ortaya büyük bir güçle koymak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; bireysel kimliğinizi ortaya koymanız konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte bireysel gelirleriniz için yapmış olduğunu fedakarlıkların size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; evliliğiniz ve ortaklıklarınızda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; idealleriniz, inançlarınız, akademik hayatınız ve yurtdışı bağlantılı sözleşmeleriniz konusunda,  bireysel kimliğinizi bencilce ortaya koymaya çalışmanız sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; idealleriniz, inançlarınız ve yabancılarla ilgili konular ile, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve bütçeniz arasında kalabilirsiniz. Ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta, miras gibi konularda sıkıntılar olabilir. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, ideallerini, yabancılarla ilgili konular, yurtdışı bağlantılı sözleşme ve anlaşmalar konusunda kendinizi ön plana çıkarma konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; bireysel maddi gelirleriniz konusunda zorlanabilir, ortaklaşa parasal işler, vergi, sigorta, miras ile ilgili sıkıntılardan kurtulmak için çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; bireysel maddi gelirlerinizi iyileştirmek yerine, ortaklaşa parasal işler, vergi, sigorta, miras konularını seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; çalışma hayatında gerginlikler olabilir, sağlığınızı veya günlük rutinlerinizi bozan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında aile ve yuvanızı iyileştirmek isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi çalışma hayatınız ve sağlığınız konusunda yaşadığınız gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim hayatınızda ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; çalışma hayatınızda sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim hayatınızda gizlilik içinde davranabilir, gizemli ve acayip işlerle ilgilenebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; aile ve yuvanız konusunda öne çıkmak için bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, hane içindeki ölçüsüz davranışlarınız nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; aile ve yuvanıza gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bu konularda en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.