SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN TERAZİ BURCU

Yıl boyunca ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta ve miras gibi konularda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle idealleriniz, inançlarınız, akademik kariyeriniz ve yabancılarla olan ilişkileriniz konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok evliliğiniz ve ortaklıklarınızdaki sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarf edebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2019 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2019 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta ve miras gibi konularda maddiyata ilişkin düşüncelerinizde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle idealleriniz, inançlarınız, akademik kariyeriniz ve yabancılarla olan ilişkileriniz konusunda değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok evliliğiniz ve ortaklıklarınızdaki sıkıntılarınızın çözülmesi için çaba sarf edebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan ilişkiniz ve eğitim hayatınız çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; ortaklaşa parasal işleriniz, vergi, sigorta ve miras gibi konulara ilişkin sıkıntıları gidererek; bireysel maddi gelirleriniz konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; aile ve yuvanız konusunda büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; aile ve yuvanız konusunda çaba sarf etmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte aşk hayatınız ve çocuklarınız için yapmış olduğunuz iyiliklerin size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; kariyeriniz ve toplumsal statünüz konusunda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; bilinçaltınızdaki düşüncelerde, aileniz ve yuvanız sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; bilinçaltınızdaki düşünceler ve kafanızdan geçirdikleriniz ile hayat rutinleriniz ve çalışma hayatınız arasında kalabilirsiniz, sosyal hayatınız  ve arkadaşlık ilişkilerinizde sıkıntılar olabilir. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, kafanızdan geçirdiğiniz düşünceleri ortaya koyma konusunda zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif yatırımlarınız ve eğlence hayatınız konusunda zorlanabilir, sosyal hayatınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizdeki sıkıntılardan kurtulmak için çaba sarfetmek isteyebilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; sosyal hayatınızı ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi iyileştirmek yerine, aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif yatırımlarınız ve eğlence hayatınızla uğraşmayı seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; çok yakından tanımadığınız kişiler veya yabancı kökenli kişilerle ilgili gerginlikler olabilir. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında, evlilik ve ortaklığınızı şifalamak isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi yabancılarla olan ilişkilerinizdeki gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; çalışma hayatınızda ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; çok yakından tanımadığınız veya yabancı kökenli kişilere karşı sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; çalışma hayatınızda, hayat rutinlerinizde ve sağlığınız konusunda gizlilik içinde davranabilir, çalışma arkadaşlarınızla gizemli ve acayip işlere girişmek isteyebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; evlilik ve ortaklıklarda öne çıkmak için bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, evlilik ve ortaklıklarınızda sergilediğiniz aşırı davranışlar nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; evlilik ve ortaklıklarınıza gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; bu konularda en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
              
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.