SON DAKİKA
Hava Durumu

2020 YILINDA YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

Yıl boyunca sosyal hayatınızda maddiyata ilişkin düşüncelerde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle bilinçaltınızve kısıtlanmışlıklarınıza ilişkin değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok kariyer hayatınız ve toplumsal statünüze ilişkin sıkıntıların çözülmesi için çaba sarfetmek steyebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir: 4

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2019 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2019 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yıl boyunca sosyal hayatınızda maddiyata ilişkin düşüncelerde marjinal değişimler olması mümkün. Yılın ikinci yarısı itibariyle bilinçaltınızve kısıtlanmışlıklarınıza ilişkin değişimler yaşayabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısı boyunca; en çok kariyer hayatınız ve toplumsal statünüze ilişkin sıkıntıların çözülmesi için çaba sarfetmek steyebilirsiniz. Yıl içinde özel önem vermeniz gereken tarihler ve yaşamanız olası durumlar ise şu şekilde özetlenebilir:
4 Ocak – 16 Şubat arasında; çalışma hayatınız, genel hayat rutinleriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınız konusunda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 12-19 Ocak arasında; sosyal hayatınıza ilişkin sıkıntıları gidererek; aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkiniz konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 19 Ocak – 10 Şubat arasında geçmişte yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak için; vliliğiniz, uzun süreli ilişkiniz veya kurduğunuz ortaklıklarda büyük bir güçle uygulamak isteyeceğiniz ama sizi zorlayan kararlar alabilirsiniz.
17 Şubat – 30 Mart arasında; evliliğinizde ve ortaklıklarınızda çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle 21-24 Şubat arasında; geçmişte eşiniz, uzun süredir beraber olduğunuz partneriniz veya iş ortaklarınız için yaptığınız iyiliklerin size döneceğini düşünebilirsiniz, ama sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir. 1-4 Mart arasında; bilinçaltınızda sizi kısıtlama altına sokacak yeni durumlar meydana gelebilir. 8-10 Mart arasında; yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz konusunda, eğitim hayatınız ile günlük rutinleriniz, sağlığınız veya çalışma hayatınız sebepli zorlayıcı kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 1-10 Mart arasında; bireysel gelirlerinizle ortaklaşa elde ettiğiniz gelirler, vergi, sigorta, miras gibi konular arasında kalabilir ve kimliğinizi geçmişteki kadar net bir şekilde ifade edeceğinizi düşünebilirsiniz. Ancak 15-18 Mart arasındaki süreçte çok yanıldığınızı farkedebilir, bireysel parasal gelirlerinize ilişkin zorlanacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.
30 Mart – 13 Mayıs arasında; ortaklaşa parasal gelirleriniz, vergi, sigorta, miras gibi konularda ilerlemekte zorlanabilir ve bireysel gelirlerinize ilişkin ekstra çaba sarfetmenizi gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle 30 Mart – 2 Nisan arası en çok zorlandığınız dönem olabilir. 20 Mart – 20 Nisan arasında; bireysel kazançlarınızı tercih etmeniz gerekirken, ortaklaşa parasal gelirlerinizi, vergi, sigorta, miras gibi konuları seçmiş olmanız sebepli ciddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.
4 Nisan – 11 Mayıs ve 1-25 Haziran arasında; bilinçaltınızdaki gerginliklerle savaşabilirsiniz. Ancak 1-25 Haziran arasında bunun için sarfettiğiniz çabalar çok iyi sonuç vermeyebilir. 6-22 Nisan arasında, kariyerinizi ve toplumsal statünüzü şifalamak isteyebilir ve 4-18 Nisan arasında da; müzik ve sanata olan yeteneğinizi bilinçaltınızdaki gerginliklerden kurtulmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
29 Mayıs – 7 Haziran arasında; ideallerinizi ve inançlarınızı gerçekleştirmek ve akademik anlamda ön plana çıkmak konusunda zorlandığınız için; bilinçaltınızda verdiğiniz savaşlar sebebiyle sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz.
28 Mayıs – 28 Haziran arasında; inançlarınız ve ideallerinizi çevrenizden gizleyebilir, çok da yakın olmadığınız kişilerle veya yabancılarla her türlü gizemli ve acayip işe girişmek isteyebilirsiniz.
1-30 Temmuz arasında; kariyeriniz ve toplumsal statünüzde bir enerji patlaması yaşıyorsunuz ve özellikle 19-30 Temmuz arasında, kariyer hayatınızda ve toplum önünde sergilediğiniz aşırı davranışlar nedeniyle kendinize zarar vermemeye çalışın.
10 Eylül – 14 Kasım arasında; kariyer hayatınıza ve toplumsal statünüze gereken ihtimamı göstermeyebilirsiniz. Özellikle 1 Eylül – 18 Ekim arasında; kariyerinizde ve toplum önünde en doğrusunu sizin düşündüğünüze inanarak, kendinize dürüst davranmayabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.